Bismobil execută bucătării moderne și clasice,
la comandă, adaptate perfect pentru spațiul dvs.
Cu Proiectare, Design, Livrare și Instalare în toată țara.
Sună acum: +373 79 61-96-38
[email protected]

Blog Bismobilkitchen.


Care sunt cele mai stilate bucătării?

7 sfaturi de amenajare a unei bucătării mici

Care sunt cele mai noi tendințe pentru bucatarii din 2019?

Ce să cumpăr: o bucătărie la comandă sau în serie?

Vezi care sunt tendințele pentru bucătării în 2019

Bucătăriile Bismobil Kitchen dotate cu electrocasnice Teka | Istoria companiei

Care sunt cele mai stilate bucătării?

Câte procente din toate bucatariile se încadrează în categoria „cu stil” ? Conform unor cercetări, s-a stabilit aproximativ 15% sunt bucătării stilate/luxoase. 

 

Care stiluri sunt cele mai frecvent întâlnite printre bucătăriile mai scumpe?

Iată primele 3:

 

Tradițional: 26%

Contemporan: 24%

De tranziție: 18%

 

 

Totuși, nu există un singur stil pentru a califica o bucătărie cu stil, dar vei observa că majoritatea bucătăriilor de acest tip sunt largi. 

 

Bucătăria de lux include următoarele caracteristici:

1. Prezența insulei mari și mai multe decât una. Acestea sunt zone adiționale pentru aragaz și chiuvetă, cât și pentru loc de a lua masa.

 
Bismobil Kitchen - bucătării la comandă
 

2. Granit, marmură sau sticlă pentru blaturi și insulă

 

Bismobil Kitchen - bucătării la comandă

 

3. Materiale naturale pentru fronturi și dulapuri interioare (MDF furnir, lemn masiv, inox cu prelucrare individuală)

 

Bismobil Kitchen - bucătării la comandă

 

4. Penale imense din sticlă cu iluminare și accesorii de ultimă generație

Bismobil Kitchen - bucătării la comandă

 

5. Sertare cu un design personalizat și completări bine organizate

 

Bismobil Kitchen - bucătării la comandă
6. Mânerele se înlocuiesc cu profil metalic care se încorporează în mobilier


Bismobil Kitchen - bucătării la comandă

 

7. Lumina este perla bucătăriilor de lux. Astfel, iluminăm la maxim zonele funcționale cât pe exterior atât și interior.


Bismobil Kitchen - bucătării la comandă
 

Examinând bucătăriile cu stil, vei avea idei bune pentru proiectul tău de bucătărie.

 

Acestea au fost doar câteva din caracteristicile de bază a unei bucătării de lux. Pentru mai multe detalii, ești binevenit în showroomurile Bismobil Kitchen. Îți vom realiza bucătăria personalizată după dorințele tale!

 

Mai multe proiecte de bucătării vezi în Apartamente Amenajate Bismobil Kitchen.

7 sfaturi de amenajare a unei bucătării mici

Într-o bucătărie mică, spațiul redus nu trebuie să te sperie!

Există multe modalități prin care poți să o faci primitoare, elegantă și potrivită nevoilor tale. Un spațiu mic poate fi funcțional și organizat.

Astfel, îți vom dezvălui cele 7 sfaturi de amenajare a unei bucătării mici:

 

1. Culorile deschise sau pastelate reflectă lumina și lasă impresia că spațiul este mai mare decat în realitate. Cu cât ai mai multe culori diferite, cu atât spațiul va părea mai aglomerat și mai mic.

 

Bucătării la comandă - Bismobil Kitchen

2. Reține că electrocasnicele incorporabile vor ocupa mai puțin spațiu decât cele neincorporabile. De asemenea, planifică atent spațiile de depozitare și ține cont de dulapurile sau sertarele rămase libere după ce integrezi în mobilier electrocasnicele,precum: cuptorul, hota, aragazul, frigiderul, mașina de spălat vase.

 

Electrocasnice incorporabile - BK

 

3. Dacă dorești să incluzi o masă, optează pentru bucătăria pe 2-3 pereți, ca să rămâna spațiu pentru a circula ușor prin încăpere.

 

Proiect Bismobil Kitchen

 

4. Dotează bucătăria cu organizatoare pentru ustensile, ele într-adevăr îți vor salva spațiul. Spre exemplu, cu ajutorul organizatorului OrgaTray, tacâmurile vor avea mereu locul lor.

Organizarea eficientă în bucătărie - BK

 

5. Pentru bucătării mici, recomand dulapurile de dimensiuni mari: ușile de 60 cm și sertare înalte. Evită sertarele și dulapurile mici pentru că vor aglomera vizual spațiul bucătăriei.

 

Dulapuri de dimensiuni mari - BK

 

6. Folosește elemente din sticlă transparentă pentru a mări vizual spațiul: masa, sertare pentru pahare, plafoniera, diverse accesorii.

 

 

7. Pentru iluminat, se recomandă lămpi incorporate sub dulapurile suspendate și oriunde e nevoie de lumină.

 

Iluminarea bucătăriei BK

 

Odată ce ai o bucătărie mică, îți vom valorifica spațiul și te vom ajuta să obții o bucătărie nu doar funcțională, dar și să petreci timpul plăcut în ea. La Bismobil Kitchen aceasta e posibil! 

 

Te așteptăm cu drag la o consultare în unul din showroom-urile Bismobil Kitchen pe str. Pan Halippa 18, Nicolae Testemițanu 17/6, Mircea cel Bătrân 39 și la CreatorMall (et.2)!

Mai multe proiecte de bucătării mici găsești în Apartamente Amenajate Bismobil Kitchen.

Care sunt cele mai noi tendințe pentru bucatarii din 2019?

 

 

Înainte ca să iai decizia de a-ți comanda bucătăria, e necesar să te asiguri ce va rămâne în trend pe 10 ani înainte.

 

 

Ce culori să alegi pentru bucataria ta în 2019? Ce fel de materiale să alegi pentru amenajarea bucatariei tale? Ce elemente decorative și accesorii sunt în tendințe în 2019? Iată câteva dintre întrebările cărora le vei gasi raspuns în acest articol.

 

 

Toți știm că bucataria joacă un rol foarte important în viața noastră. În ea primim invitații, luăm micul dejun, pregatim și servim mesele în familie, ne relaxăm după o zi grea la locul de muncă. Cu siguranță, petrecem multe ore în acest spațiu, de aceea, bucătăria, trebuie sa fie primitoare, dar, în același timp, funcțională.

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/_FUqt4GXZH8" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

 

 

 

 

MOBILA

 

 

Bucatării moderne - Bismobil Kitchen

 

 

Stilul modern și minimalist este trendul anulul 2019 pentru mobilierul de bucătărie. Se va opta pentru a minimaliza numărul dulapurilor superioare și mai multe rafturi deschise, maximizând spațiul de depozitare pentru spațiile mai mici. Astfel, stocarea vizibilă devine o soluție optimă și vei putea scoate la iveală cea mai colorată veselă pe care o ai.

 

 

TOP CULORI 2019

 

 

Top Culoare 2019 - Bucătării

 

 

În locul albului strălucitor, îți recomandăm să setezi un ton mai relaxant în bucătăria ta, optând pentru gri, caramel, bej, cafeniu, taupe. Iar dacă dorești să ieși din monotonia zilnică, albastrul este noul „neutru” împreună cu negru. La fel, paleta de culori cu turcuoaz sau verde bogat precum smaraldul reprezintă cea mai cunoscută și isistentă tendință de culoare din 2019. Verdele oferă viață și energie oricărui spațiu. Astfel, se potrivește perfect bucătăriei - fiind locul cel mai energic dintr-o locuință!

 

 

MATERIALELE MOBILEI ȘI DECORUL

 

 

Bucătării la comandă

 

 

Se observă o prezența, de ceva timp, care nu vrea să dispară la autenticul lemn, precum și sticla capătă teren. De asemenea, va prospera tendința industrială cu materii prime mate și patinate. Mai mult ca oricând, ideea de design „elementar” este importantă deoarece vom păstra elemente terestre precum betonul, lemnul, piatra naturală și chiar verdeața.

 

 

ACCESORII

 

 

Bucatarii la comanda

 

 

Poate că dimensiunea contează, dar nu în 2019. Mânerele și accesoriile minimaliste revin în bucătăriile anului, permițând mobilierului să iasă în evidență prin esteticul minimalist. Deschiderea mascătă devine tot mai utilizată, eliminând mânerul cu totul.

 

 

Bucatarii la comanda

 

 

Dacă dorești să fii în topul trendurilor din 2019, optează pentru finisaje calde și îndrăznețe care să adauge strălucire spațiului. Oțelul lucios și lustruit se întoarce spectaculos în corpurile noastre de iluminat, mânere, robinete, accente pe mobilă și chiuvete.

 

 

ELECTROCASNICE INTEGRATE

 

 

Bucatarii moderne

 

 

Aspectul funcțional al bucatariei nu trebuie să fie ignorat în 2019. Alege electrocasnicele cele mai potrivite pentru nevoile tale, având în vizor că bucataria modernă pune foarte mult accentul pe economie de spațiu. Într-o bucatarie modernă, aparatele electrocasnice sunt integrate discret în cadrul mobilierului. Frigiderul se ascunde în spatele unei uși, hotă incorporată, iar mașina de spălăt vase își face loc în dulapul cu rol de bar.

 

 

 

 

Dacă planifici o bucătărie nouă, îți recomandăm să renunți la bucatariile reci și impersonale. Vom redecora conceptul unei bucătării cu viață, culoare, model, textură și lumină. Mai mult ca niciodată, bucătăria anului 2019 ar trebui să fie la modă și să reflecte stilul fiecărui proprietar, personal, distinctiv.

 

                        

 

Pentru a vedea mai multe modele de bucătării accesați : www.bismobilkitchen.md

 

 

Pagina de Facebook: @BismobilKitchen, tel. 079619638

 

 

Vizitați-ne: Showroom Bismobil Kitchen, str. N. Testemițanu 17/6

 

                   Showroom Bismobil Kitchen, str. Pan Halippa 18

 

                   Showroom Bismobil Kitchen, str. Calea Iesilor 91 (Creator Mall)

 

Ce să cumpăr: o bucătărie la comandă sau în serie?

Când vine vorba de amenajarea locuinței tale, ai opțiunea de a utiliza mobilier în serie sau realizat individual. Adesea, oamenii nu acordă suficientă atenție ideii de a personaliza casa cu ajutorul mobilierului la comanda. Există o percepție generală că mobilierul individual este extravagant de costisitor. Bismobil Kitchen îți garantează că oferta noastră este cea mai competitivă de pe piață la raportul preț/calitate.

 

Într-adevăr, ambele tipuri de mobilier oferă argumente pro și contra. Asftel, este important să înțelegi diferențele înainte de a lua o decizie finală.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bucătăria care reflectă în mod unic personalitatea ta

 

Bucatarii individuale - Bismobil Kitchen

 

În cazul mobilierul în serie, poți alege din câteva variante în ceea ce privește culoarea, stilurile, materialul. Dacă dorești să fii unic, cel mai probabil e că vei alege un mobilier la comandă.

 

Dacă dorești o bucătărie realizată individual, poți contribui nu doar la etapa designului, de asemenea, poți alege materiale, mecanisme, tehnica cu ajutorul designerului specialist. El te va ghida în alegerea fiecărei piese pentru a realiza o bucătăriei calitatativă conform preferințelor tale.

 

Chiar dacă și mobilierul în serie este divers și ușor de mutat dintr-un loc în altul, totuși, el nu poate fi individualizat la maxim și uneori, poate fi realizat din materiale necalitative.

 

 

Încadrarea perfecta

 

Bucatarii la comanda - Bismobil Kitchen

 

Uneori, mobilierul în serie sau seturile complete, deseori, au anumite dimensiuni și nu toate se pot încadra în spațiul încăperii. Fiecare spațiu poate fi optimizat corespunzator, indiferent dacă dorești să te relaxezi sau depozitezi lucruri.

 

Electrocasnice incorporabile

 

Spre exemplu, bucătăria trebuie să ofere un aspect placut, dar în egală masură, să fie funcțională. În acest caz, vă recomandăm electrocasnicele să fie incorporate în piesele de mobilier (frigiderul, cuptorul, aragazul, mașina de spălat vase etc.).

 

Bucătării la comandă

 

De asemenea, orice spatiu are imperfecțiunile sale ce trebuie mascate: plinta poate fi aliniată neuniform; exista unele țevi ce ar trebui fi mascate; unii pereti nu sunt perfect drepti și totusi încadrarea mobilierului trebuie sa fie optima. Incorporarea electrocasnicelor și toate aceste mici neajunsuri pot fi înlaturate cu ajutorul mobilei realizate la comanda.

 

  
Servicii auxiliare

 

Servicii Bismobil Kitchen

 

Henry Ford spunea: „clienții pot cere orice culoare pentru mașina Ford Model T atâta timp cât culoarea cerută este negru”. În serie înseamnă tocmai asta: În serie! 

 

Producerea mobilierului în serie împachetează bucățile de mobilă în carton si le trimite spre magazine. De aici vine clientul și își ia marfa acasa. Mai nou, unii o și transportă acasă. Dar montarea se face doar contra cost sau cade în sarcina clientului.

 

Însă, echipa de montatori a Bismobil Kitchen asamblează mobila în atelier, o încarcă în mașină și o livrează la client, unde o și monteaza.

 

Producere Bismobil Kitchen

 

Același lucru se poate spune despre schimbarea unor culori sau accesorii folosite. Din 2 usi nu vom putea face 2 sertare sau invers. Acest lucru este posibil la comandă, procesul de proiectare făcandu-se împreună cu clientul.

 

 

Viteza executării

 

 

În general, mobilierul în serie va fi disponibil mult mai rapid, timpul de așteptare variază de la zero până la câteva săptămâni, dacă ați selectat o culoare sau un stil care nu este în stoc. Dimpotrivă, pentru realizarea unui mobilier personalizat ar putea dura 3 săptămâni +

 

Dacă ai nevoie urgent de o bucătărie, cel mai comod e să optezi pentru mobilierul în serie. Cu toate acestea, dacă cel puțin 3 săptămâni la dispoziție, se merită să achiziționezi o bucatarie la comanda care îți va înlătura orice problemă care ai întâmpinat în mobilierul precedent și îți va satisfice toate necesitățile.

 

 

Preț

 

Prețurile sunt diverse, fie cumperi un mobilier în serie, fie la comandă. Se întâmplă cazuri că diferența de preț nu este mare. Totul depinde de materiale și dotările inplementate în mobilier.

În timp ce mobila în serie se va deprecia cu timpul, o bucătărie la comandă este o investiție ce crește în valoare.

Indiferent de buget sau necesități în a comanda mobila de bucatarie, contactează-ne & echipa Bismobil Kitchen te va ajuta cu aceasta!

 

Sursa: http://openuu.com/considering-the-pros-and-cons-of-ready-made-vs-custom-furniture/
Vezi care sunt tendințele pentru bucătării în 2019

 

Ai nevoie de o bucătărie acum sau planifici achiziționarea din timp? Acest catalog este special creat pentru tine!

 

Aici vei găsi informații uitile despre:

 

tendințe noi pentru bucatarii în 2019;

proiecte de bucatarii la comanda marca Bismobil Kitchen;

de ce să realizați bucataria la noi;

tipuri de amplasare a bucatariei;

planificarea corectă a bucatariei;

procesul nostru de lucru.

 

Vino & comandă bucataria inedită la Bismobil Kitchen!

 

Pentru a descărca catalogul în format PDF, e necesar doar să te abonezi la noutățile nostre aici: https://mailchi.mp/5c…/catalog-de-bucatarii-bismobil-kitchen

Bucătăriile Bismobil Kitchen dotate cu electrocasnice Teka | Istoria companiei

 

Majoritatea bucătăriilor marca Bismobil Kitchen sunt dotate cu electrocasnicele calitative și multifuncționale de la Teka – companie multinațională fondată în Germania în 1924.

 

Teka e unica marcă care poate oferi soluții integrale complete, completând bucătăria cu cele mai bune aparate disponibile și cea mai vastă gamă de chiuvete și electrocasnice pe care v-o puteți imagina:

 

1.      Cuptoare

Sunt o gamă largă de cuptoare – convenționale, combinate, cu microunde, cu sistem de abur etc.

 

2.      Plite

Diverse tipuri de plite – pe inducție, vitroceramice, pe gaz, gaz + inducție, iKnob

 

3.      Hote

Modele de hote decorative tip insulă, de perete, telescopice

 

4.      Frigidere, congelatoare și răcitoare de vinuri

 

5.      Mașini de spălat rufe & uscătoare

 

6.      Mașini de spălat vase

Mașini de spălat vase Teka încorporabile, mașini de spălat vase compacte și modele free-standing

 

7.      Chiuvete

Materiale – inox, sticlă, tegranit

 

8.      Baterii chiuvetă

Modele de baterii de bucătărie de sine stătătoare și cu sistem de montare în perete

 

9.      Accesorii bucătărie

Tocatoare din lemn, vase de gătit, dozatoare de detergent etc.

 

10.   Sertare termice

 

11.   Mașini de cafea

Automate espresso, încorporate

 

12.   Aparatul de vidat

 

„Pasiunea noastră pentru muncă și pentru produsele noastre devine cea mai mare satisfacție. Teka trăiește intens in lumea bucătăriei astfel încât să oferim cea mai bună experiență cliențior noștri.”

 

De la bunul început, au rămas loiali rădăcinilor lor. Spiritul fondatorului este inspirația, generație după generație.

 

Istoria companiei

 

În 1924, Karl Thielmann a fondat în Germania ceea ce peste ani a devenit Teka. Fiind deja un expert în producția de utilaje agricole, a inceput procesarea inoxul din 1936.

 

Istoria Companiei Teka

 

 

 

În 1952, Helmut Klein s-a alăturat companiei ca partener și în 1955 au creat marca TEKA care a fost denumită după inițialele ambilor fondatori. Atunci, se începuse producția de chiuvete din inox.

 

 

Producerea chiuvetelor din inox | Teka

 

 

Prima producere de plite pe gaz a fost în 1970. Doar peste 2 ani, Teka a implementat conceptul de produs incorporabil (built-in).

 

 

Electrocasnice incorporabile Teka

 

Până în prezent, compania se dezvoltă continuu oferind o gamă diversă de produse calitative:

 

1976 – producerea primei hote

Producerea primei hote Teka

 

1977 – fabricarea primului cuptor freestanding

 

 

1979 – producerea primei chiuvete din tegranit

 

1982 – Teka devine furnizor de bucătării integrate

 

Puțin câte puțin, Teka a început să își extindă gama de produse pentru a oferi clienților una din cele mai mari portofolii de pe piață.

 

Astăzi, Teka are companii filiale în 57 de țări și 14 de fabrici răspândite în toată Europa, Asia și America, permițându-ne să ne vindem produsele în 116 țări, furnizând servicii pentru peste 100 de milioane de gospodării în toată lumea.

Filiale Teka

 

Compania Teka ne-a copleșit prin calitate, dezvoltare cuntinuă și viziune:

„Ne dorim ca prin produsele noastre să îmbunatatim calitatea vieții a milioane de oameni din întreaga lume.”

 

Pentru a vedea mai multe proiecte de bucătării marca Bismobil Kitchen & dotate cu electrocasnicele Teka vedeți în: Apartamente Amenajate

 

Sursa: international.teka.com


Close