Bismobil execută bucătării moderne și clasice,
la comandă, adaptate perfect pentru spațiul dvs.
Cu Proiectare, Design, Livrare și Instalare în toată țara.
Sună acum: +373 79 61-96-38
[email protected]

Blog Bismobilkitchen.


Crede în sansa ta! Extragerea Ofertei 100% Discount la Bucătăria Ta

Ai reușit ceva să cumperi de Black Friday?

7 ani Bismobil Kitchen/Misiune/Strategie/Cifre

Our Story / Pasiunea de a îndeplini vise

Care sunt cele mai stilate bucătării?

7 sfaturi de amenajare a unei bucătării mici

Crede în sansa ta! Extragerea Ofertei 100% Discount la Bucătăria Ta

Crede în șansa ta❗️

Ai contractat bucătăria la Bismobil Kitchen în perioada 01.12.2019 - 29.01.2019?

Te invităm la Extragerea Câștigătorului Ofertei 100% Discount🤩

Evenimentul va avea loc pe data de 7 martie 2020, ora 14:00, în showroomul Bismobil Kitchen - Pan Halippa 18.

Notă: Este necesar să fii prezent cu 30 minute mai devreme de începerea extragerii.

Te așteptăm cu jumătatea ta. Îți urăm succese!

Ai reușit ceva să cumperi de Black Friday?

Infografic | Black Friday 2019

7 ani Bismobil Kitchen/Misiune/Strategie/Cifre

De 7 ani, compania Bismobil Kitchen, în strategia sa de dezvoltare, și-a găsit și își îndeplinește misiunea - a face cât mai mulți oameni fericiți pentru plăcerea de a găti acasă și plăcerea echipei Bismobil Kitchen de lucra acasă.
„Avem planuri mari, multe de învățat și experimentat - cert este că doar cu gând bun pentru toți cei care ne susțin, cu perseverență și îngăduință vom reuși” ne spune directorul și fondatorul Bismobil Kitchen, Mihail Șaran.
Bismobil Kitchen este o companie producătoare de mobilier pentru bucătărie cu experiență de 7 ani în domeniu, fondată pe 10.10.2012.
Ultimii 3 ani, întradevăr, au fost prodigioși în contextul lansării unui plan de dezvoltare pe termen lung. Rezultatele din 2018-2019 confirmă și reperează strategia aplicată, dar și necesitatea adaptării și dezvoltării continue pentru a face față noilor tendințe, solicitări și modele de interacțiuni atât între domeniile de business cât și clienți.
Astfel, au fost implimentate strategii de optimizare a prețului, de instruire a personalului, au fost impuse stadarde pentru oferirea, nu doar a unui produs competitiv, dar și Service Experience, care oferă experiențe calitative pentru clienți.
Cifrele pentru anul 2018 și din prima jumătate a anului 2019 vorbesc de la sine și anume au fost realizate 306 bucătării individuale în 2018, și peste 350 în ianuarie - septembrie 2019, ceea ce presupune un merit și un efort consecvent din partea echipei.
Aceste rezultate sunt un succes notabil pentru producerea mobilierului individual din RM. Au fost mărite spațiile expoziționale de 3 ori, echipa s-a mărit de câteva ori. Astăzi, suntem peste 75 de membri implicați direct.
Taxele plătite pentru 2018 au constituit peste 1 185 000 lei, poziționându-ne drept o companie social responsabilă. Indexul de calitate al produselor Bismobil Kitchen a ajuns la 95-97%, reușită care a fost posibilă prin aplicarea Controlului Calității Bismobil Kitchen la toate etapele de producere, iar feedback-urile de la clienți sunt un indicator care ne recomandă și pentru calitatea serviciului.
O cifră de peste 85% din proiecte este atribuită celor care ne scriu feedback pozitiv. Totodată gradul de recomandare dar și de recunoaștere a brandului în 2019, îmbucurător și esențial influențează volumul de lucru.
Compania dezvoltă o strategie pe termen lung, astfel, procentul profitului reinvestit constituie peste 90%.
O atenție deosebită se acordă atât calității condițiilor de muncă a angajaților, dar și Client ExClient Experience. Aceasta înseamnă că pe lângă consultația profesionistă la toate etapele, modul de vizualizare/percepere a mostrelor si a realizării proiectului propriu-zis, clienții Bismobil Kitchen sunt notificați, spre exemplu, la toate etapele realizării proiectului. Ei sunt informați instant, de fiecare dată când proiectul trece la următoarea fază de proiectare, producere sau livrare/montare. Acest aspect este indispensabil în era digitală, când tehnologiile si informația sunt absolut vitale. Există diverse activități și acțiuni care se implimentează constant cum ar fi traininguri, schimburi de experiență, politici interne de dezvoltare personală, oferte folow-up până la infotainment. Toate aceste acțiuni sunt orientate pe dimensiunea Best Client Service.
Ținem să reiterăm aspirațiile companiei de a deveni un nume de reper în domeniul producerii mobiliei, și incontestabil atunci când vine vorba de mobilier de bucătărie. Astfel, am lansat o noua strategie, si anume „Mai aproape de oameni”, ceea ce presupune factorul geografic, dar și menținerea unor prețuri competitive, calitate eurpeană, serviciu profesionist și plăcut. Putem afirma cu certitudine că depunem efortul maxim pentru a oferi Best Client Service, Client Experience, Produs și Servicii Post Vânzare.
Provocările care le întâmpină compania ar fi comune pentru mediul economic din RM, cum ar fi capacitatea de cumpărare a pieții, lipsa specialiștilor. Totuși, aceste dificultăți reușim să le depășim prin politici interne, cum ar fi oferirea anumitor posibilități felexibile de plată sau lansarea manifestului „PLĂCEREA DE A LUCRA ACASĂ”, prin care încercăm să antrenăm/menținem angajații, și desigur, să le oferim condiții motivante de lucru și dezvoltare.
Reperând manifestul „PLĂCEREA DE A LUCRA ACASĂ”, Bismobil Kitchen, planifică să implimenteze noi strategii de dezvoltare, noi modele de interacțiune cu consumatorii, și desigur, să persevereze în realizarea mobilierului de calitate, la un preț accesibil și experiențele plăcute oferite clienților PENTRU PLĂCEREA DE A GĂTI ACASĂ și de a face cât mai mulți oameni fericiți!
Vă mulțumim!
Our Story / Pasiunea de a îndeplini vise

Istoria Bismobil Kitchen din ultimii ani...
Uneori este greu să ne îmaginăm că doar câteva idei simple, decizii spontane pot pune baza unei companii ambițioase. Dar iată că e posibil!
Totul s-a început în 2012, pe când compania Bismobil Kitchen număra doar 4 membri, la prima vedere fiind o echipă mică însă curajoasă, împreună au dat startul activităților pentru definirea conceptului de bucătărie perfectă. Așa a apărut conceptul „Bismobil Genuine”. Toate companiile au o istorie de viață cu multe personaje și evenimente împletite ca linii în destin cu urme ce influențează pașii și evoluția de mai departe.
Iată că așa s-a întâmplat în anul 2012, când Florin, un bun prieten al companiei, a venit cu ideea, oferta, propunerea, sfatul de a participa la expozitia de mobilă de la MoldExpo.
Intorsături puteau fi multe și diferite dacă refuzam să participăm la acest eveniment. Dar istoria, a câta oară a demonstrat că unii oameni, anumite provocări acceptate, nasc lucruri bune. Florin, mulțumim!
Dupa ce au fost investite ultimile bugete ale micii companii Bismobil, pe atunci formată dintr-o echipă de 4 persoane, după ce au fost creditate avansuri de la furnizori, într-un final, spațiul expozițional a fost amenajat. Astfel, a început expoziția, iar conceptul se numea „Bismobil Genuine”.
Echipa era tânără, fără prea mare experiență în domeniu, dar avea un singur scop, să creeze mobilier individual și calitativ. A fost nevoită să depășeasca multe bariere, în primul rând sentimentul unui jucător mic, care nici nu va reuși măcar să-și întoarcă investiția, sentiment alimentat de mulți colegi din domeniu, ba chiar și apropiați.
Scopul însă era stabilit, iar ambiția alimenta absolut toate celulele cu o concentrare maximă de entuziasm. Așa compania Bismobil Kitchen se îndrepta către viitor cu dedicare totală pentru ceea ce face.
Posibil sună simplu, neînsemnat – mare treabă o expoziție! Dar când ești la început de cale, cu investiții minime și datorii mari, povestea devine importantă, în mod special pentru eroii acesteia.
Nu ne vom opri mult la capitolul alți jucători de pe piață, dar trebuia de conștientizat fenomenul concurenței cu alte companii mai mari, care intimidau prin experiența, renumele și poziția de lider pe care o dețineau.
Până la urmă, cum se întâmplă doar în povești, istoria a decis să ia o altă întorsătură și să tipărească în viața câtorva oameni care vor deveni zeci peste ani, printre ei mă aflu și eu, autorul textului, cu totul altă matrice de viitor. Era vorba de un concurs cu un juriu de la expozitie prezidat de reprezentatul regional Hettich, d-nul Valdemar, care a decis să premieze cele mai frumoase, inovatoare și performante concepte expoziționale de bucătărie.
Efectul Fluture, pentru soarta Bismobil Kitchen, începea să contureze acel moment X, punct culminant de la care avea să înceapă dezvoltarea unei companii dedicate producerii de mobilier pentru bucătării. Toate acestea a avut loc datorită faptului că acel juriu a selectat conceptul Bismobil Kitchen drept câștigător.
Da, anume aceast premiu, această diplomă cu locul I i-a dat curaj și energie pentru câțiva ani înainte, ani cu multe provocări dar și multe vise realizate de Bismobil Kitchen.
Imediat după eveniment, efectul a fost resimțit prin semnarea mai multor contracte, preluarea mai multor comenzi. Așa avea să înceapă calea sigură spre viitor. Între timp au fost multe situații complicate, multe acțiuni cu succes, câteva familii create, deja copii începeau să apară...
Încet, încet, Bismobil Kitchen creștea ca afacere și echipă.
Fiind povestită geneza companiei din anul 2012, vrem să tragem o linie până în anul 2017, când Bismobil Kitchen împlinește 7 ani, deja cu câteva showroomuri, o echipă de peste 20 de persoane și multe planuri de viitor.
În ultimul an, echipa s-a extins, fapt care a stimulat puternic compania să tindă spre noi realizări. Introducerea standardelor noi, implementarea ideilor inovative cât şi perseverența angajaților a bucurat sute de clienţi cu un produs autohton de calitate.
Misiunea Bismobil Kitchen este de a oferi o notă de individualitate fiecărui proiect prin incorporarea tehnologiilor performante, contopite într-un tot întreg de designerii BK. Însă, nu există progres fără dezvoltare continuă. În acest scop, conchistadorii companiei au călătorit în câteva țări, au făcut cercetări de piață, au colectat feedback-uri, au setat procese de comuncare cu clientul, cu furnizorii, cu angajații pentru a-și lărgi cunoștințele în domeniul mobilierului de bucătărie.
Au fost un șir de evenimente, iar acest șir leagă in salbă toate contractele și clienții care au ales BismobilKitchen, doarece anume această încredere a putut alimenta, dar și alimenteză dezvoltarea echipei, a serviciului și a produsului.
Am avut mai multe acțiuni, campanii,prin care am dăruit, pentru că ne place să dăruim, de la bucătării la accesorii pentru ele. A fost schibată tehnologia de producere, imbunătățite standardele de calitate și implimentate procese de verificare, pentru a livra experiențe plăcute și de calitate în casele voastre.
Aici poate fi menționată Expoziția din București - BIFE SIM 2017, unde au fost preluate cele mai noi tehnologii și produse de la Hettich.de, Teka, EGGER Group pentru crearea funcțională a bucătăriilor moderne.
După aceasta, ne-am avântat la o altă expediție în Germania, direct la fabrica liderului mondial de mecanisme pentru mobilă – Hettich.de. – unde am găsit o doză bună de ambiție pentru piața din RM.Urmărind procesul de asamblare a mecanismelor, ne-am convins încă odată de producerea calitativă și rezistența produsului finit și de garanțiile furnizorului Numina SRL.
Parisul romantic ne-a ademenit la o altă expoziție de mobilă - Espiritmeuble. O atenție specială au avut mesele de bucătărie și combinarea originală dintre lemnul masiv și metalul care permite sinteza unor proiecte cu un design deosebit.
Odată intorși acasă, entuziasmați de noi concepte, design, noi combinații de materiale și folosirea noilor mecanisme, am implementat instantaneu toate ideile în proiectele clienților.
Dar și am decis să proiectăm și definim un nou atelier de producere care să facă față noilor cerințe de volum și standarde de calitate. Când spunem standarde de calitate ne referim, inclusiv, la condițiile de lucru pentru personalul tehnic care se ocupa de asamblarea mobilierului, fapt extrem de important pentru strategia de dezvoltare a companiei. Acest atelier nou, ce corespunde standardelor europene, la nivel funcțional, a fost un scop la care tindem de ceva vreme. Pe bună dreptate spunem ca ne mândrim de această reușită, chiar dacă procesul de producere actualizat nou și mutarea în spațiul nou a fost un pic stresant, ceea ce a dus la amânarea proiectelor din luna martie-aprilie. Aici trebuie neapărat să mulțumim, în primul rînd, clienții care au fost extrem de binevoitori, dar și echipa, care a fost pusă în situație să mențină termenul de întirziere sub 5 zile.
La fel, sa decis și deschiderea unui nou shworoom, care constituie totalmente, un alt nivel de deservire, echipare și potențial. Shwroomu-ul de pe str. Pan. Halippa 18, vine să satisfacă toate nevoile clienților dar și a designerilor. Astfel, ne putem mândri de proiecte concurente de design, ce ar aduce doar utilitate și mulțumire cliențior pentru minim 15-20 de ani înainte.
Pasiunea de a îndeplini vise, a făcut să ajungem la Milano! Așa am caracteriza impresiile de la expoziția EuroCucina din cadrul salonului Salon del Mobile. Milano 2018. BismobilKitchen în căutarea inspirației și setării unor noi ținte în materie de design și calitate este permenet în mișcare și contactează expertiza granzilor europeni în acest sens, iar în concluzie putem spune că în RM, este posibil de produs mobilier de calitate, la prețuri accesibile, cu servicii consgvente, cu o echipă pozitivă, energică și receptivă.
Sună patetic, dar atitudinea înseamnă calea noastră spre calitate! Echipa stă în spatele produsului. Produsul este echivalentul unei senzații de fericire, calitate și încredere de care are nevoie orice familie. Noi vrem să credem că clienții primesc ceva mai mult decât un mobilier de bucătărie și anume acea plus valoare oferită de minunatele clipe când toți împreună petrec timpul într-un spațiu plăcut, numit bucătărie.
Și iată că în urma riscului de a ne diferenția, am primit feedback pozitiv prin creșterea numărului de contracte semnate și prin mesajele primite de la clienții nostri. Da, adevărat, sunt situații când poate fi un delay, când un elemnet nu este este livrat în termen, când calitatea finisajelor poate să fie mai puțin calitativ livrată de la fabrica producătorului, dar modul cum reacționeză echipa și faptul că nu cedăm până când clientul nu rămine mulțumit, reprezintă implicarea echipei la cel mai înalt nivel. Comunicarea cu clientul până și după prestarea serviciului, definesc întreg procesul nostru de dezvoltare.
Permanent dorim să ne diferențiem, prin atitudine, abordare diferită, promptitudine, receptivitate, dinamism, creativitate, spontanietate, prin comuncare prietenoasă cu toți clienții noștri, prin flexibilitate, oferte cu raport preț-calitate optim.
Sunt doar câteva reacții de la clienții Bismobil Kitchen despre proiectele deja realizate:
„Funcționalitatea sau ergonomia unei bucătării este un lucru foarte important în casa fiecăruia, iar atunci când acestea sunt îmbinate și cu un aspect frumos, prin simplitate, originalitate versus tendințe actuale, atunci satisfacția împlinirii proiectului atinge cote maxime, un rezultat frumos se datorează unei echipe de oameni frumoși, care știu să asculte și să înțeleagă dorințele clientului. Pur și simplu încântată!” - Doina.
„Ne-am bucurat de o colaborare foarte bună cu echipa Bismobil Kitchen. Anume aici, după lungi căutări, am găsit o abordare cu adevărat profesionistă cu informații clare despre materiale folosite, soluții potrivite la toate cerințele și capriciile noastre de design, funcționalitate și nu în ultimul rând termenul executării și montării respectat. Am apreciat enorm amabilitatea și profesionalismul designerului, Petru Onofrei, precum şi acuratețea executării lucrărilor echipei de montaj. Recomandăm cu încredere!”, ne zice Olesea.
Ne bucurăm extrem de mult că suntem recomandați anume de clienții noștri. Astfel ne avântăm doar spre noi provocări.
Anul 2017 a fost marcat de o serie de evenimente importante pentru Bismobil Kitchen. Ne-am lărgit echipa, am deschis cel de-al doilea magazin și un showroom cu mobilă de bucătării, cutreierând mări și țări pentru noi concepte. Datorită acestor implementări, compania și-a extins afacerea și producția în anul acesta. Multe idei au fost implementate și multe noi proiecte urmează să fie realizate.
Bismobil Kitchen - Plăcerea de a găti acasă!
To be continued...
Care sunt cele mai stilate bucătării?

Câte procente din toate bucatariile se încadrează în categoria „cu stil” ? Conform unor cercetări, s-a stabilit aproximativ 15% sunt bucătării stilate/luxoase. 

 

Care stiluri sunt cele mai frecvent întâlnite printre bucătăriile mai scumpe?

Iată primele 3:

 

Tradițional: 26%

Contemporan: 24%

De tranziție: 18%

 

 

Totuși, nu există un singur stil pentru a califica o bucătărie cu stil, dar vei observa că majoritatea bucătăriilor de acest tip sunt largi. 

 

Bucătăria de lux include următoarele caracteristici:

1. Prezența insulei mari și mai multe decât una. Acestea sunt zone adiționale pentru aragaz și chiuvetă, cât și pentru loc de a lua masa.

 
Bismobil Kitchen - bucătării la comandă
 

2. Granit, marmură sau sticlă pentru blaturi și insulă

 

Bismobil Kitchen - bucătării la comandă

 

3. Materiale naturale pentru fronturi și dulapuri interioare (MDF furnir, lemn masiv, inox cu prelucrare individuală)

 

Bismobil Kitchen - bucătării la comandă

 

4. Penale imense din sticlă cu iluminare și accesorii de ultimă generație

Bismobil Kitchen - bucătării la comandă

 

5. Sertare cu un design personalizat și completări bine organizate

 

Bismobil Kitchen - bucătării la comandă
6. Mânerele se înlocuiesc cu profil metalic care se încorporează în mobilier


Bismobil Kitchen - bucătării la comandă

 

7. Lumina este perla bucătăriilor de lux. Astfel, iluminăm la maxim zonele funcționale cât pe exterior atât și interior.


Bismobil Kitchen - bucătării la comandă
 

Examinând bucătăriile cu stil, vei avea idei bune pentru proiectul tău de bucătărie.

 

Acestea au fost doar câteva din caracteristicile de bază a unei bucătării de lux. Pentru mai multe detalii, ești binevenit în showroomurile Bismobil Kitchen. Îți vom realiza bucătăria personalizată după dorințele tale!

 

Mai multe proiecte de bucătării vezi în Apartamente Amenajate Bismobil Kitchen.

7 sfaturi de amenajare a unei bucătării mici

Într-o bucătărie mică, spațiul redus nu trebuie să te sperie!

Există multe modalități prin care poți să o faci primitoare, elegantă și potrivită nevoilor tale. Un spațiu mic poate fi funcțional și organizat.

Astfel, îți vom dezvălui cele 7 sfaturi de amenajare a unei bucătării mici:

 

1. Culorile deschise sau pastelate reflectă lumina și lasă impresia că spațiul este mai mare decat în realitate. Cu cât ai mai multe culori diferite, cu atât spațiul va părea mai aglomerat și mai mic.

 

Bucătării la comandă - Bismobil Kitchen

2. Reține că electrocasnicele incorporabile vor ocupa mai puțin spațiu decât cele neincorporabile. De asemenea, planifică atent spațiile de depozitare și ține cont de dulapurile sau sertarele rămase libere după ce integrezi în mobilier electrocasnicele,precum: cuptorul, hota, aragazul, frigiderul, mașina de spălat vase.

 

Electrocasnice incorporabile - BK

 

3. Dacă dorești să incluzi o masă, optează pentru bucătăria pe 2-3 pereți, ca să rămâna spațiu pentru a circula ușor prin încăpere.

 

Proiect Bismobil Kitchen

 

4. Dotează bucătăria cu organizatoare pentru ustensile, ele într-adevăr îți vor salva spațiul. Spre exemplu, cu ajutorul organizatorului OrgaTray, tacâmurile vor avea mereu locul lor.

Organizarea eficientă în bucătărie - BK

 

5. Pentru bucătării mici, recomand dulapurile de dimensiuni mari: ușile de 60 cm și sertare înalte. Evită sertarele și dulapurile mici pentru că vor aglomera vizual spațiul bucătăriei.

 

Dulapuri de dimensiuni mari - BK

 

6. Folosește elemente din sticlă transparentă pentru a mări vizual spațiul: masa, sertare pentru pahare, plafoniera, diverse accesorii.

 

 

7. Pentru iluminat, se recomandă lămpi incorporate sub dulapurile suspendate și oriunde e nevoie de lumină.

 

Iluminarea bucătăriei BK

 

Odată ce ai o bucătărie mică, îți vom valorifica spațiul și te vom ajuta să obții o bucătărie nu doar funcțională, dar și să petreci timpul plăcut în ea. La Bismobil Kitchen aceasta e posibil! 

 

Te așteptăm cu drag la o consultare în unul din showroom-urile Bismobil Kitchen pe str. Pan Halippa 18, Nicolae Testemițanu 17/6, Mircea cel Bătrân 39 și la CreatorMall (et.2)!

Mai multe proiecte de bucătării mici găsești în Apartamente Amenajate Bismobil Kitchen.


Close