Bismobil execută bucătării moderne și clasice,
la comandă, adaptate perfect pentru spațiul dvs.
Cu Proiectare, Design, Livrare și Instalare în toată țara.
Sună acum: +373 79 61-96-38
[email protected]

Blog Bismobilkitchen.


Our Story / Pasiunea de a îndeplini vise și/sau Progres și continuă dezvoltare

Care sunt cele mai stilate bucătării?

7 sfaturi de amenajare a unei bucătării mici

Care sunt cele mai noi tendințe pentru bucatarii din 2019?

Ce să cumpăr: o bucătărie la comandă sau în serie?

Vezi care sunt tendințele pentru bucătării în 2019

Our Story / Pasiunea de a îndeplini vise și/sau Progres și continuă dezvoltare

Istoria Bismobil Kitchen din ultimii ani...
Uneori este greu să ne îmaginăm că doar câteva idei simple, decizii spontane pot pune baza unei companii ambițioase. Dar iată că e posibil!
Totul s-a început în 2012, pe când compania Bismobil Kitchen număra doar 4 membri, la prima vedere fiind o echipă mică însă curajoasă, împreună au dat startul activităților pentru definirea conceptului de bucătărie perfectă. Așa a apărut conceptul „Bismobil Genuine”. Toate companiile au o istorie de viață cu multe personaje și evenimente împletite ca linii în destin cu urme ce influențează pașii și evoluția de mai departe.
Iată că așa s-a întâmplat în anul 2012, când Florin, un bun prieten al companiei, a venit cu ideea, oferta, propunerea, sfatul de a participa la expozitia de mobilă de la MoldExpo.
Intorsături puteau fi multe și diferite dacă refuzam să participăm la acest eveniment. Dar istoria, a câta oară a demonstrat că unii oameni, anumite provocări acceptate, nasc lucruri bune. Florin, mulțumim!
Dupa ce au fost investite ultimile bugete ale micii companii Bismobil, pe atunci formată dintr-o echipă de 4 persoane, după ce au fost creditate avansuri de la furnizori, într-un final, spațiul expozițional a fost amenajat. Astfel, a început expoziția, iar conceptul se numea „Bismobil Genuine”.
Echipa era tânără, fără prea mare experiență în domeniu, dar avea un singur scop, să creeze mobilier individual și calitativ. A fost nevoită să depășeasca multe bariere, în primul rând sentimentul unui jucător mic, care nici nu va reuși măcar să-și întoarcă investiția, sentiment alimentat de mulți colegi din domeniu, ba chiar și apropiați.
Scopul însă era stabilit, iar ambiția alimenta absolut toate celulele cu o concentrare maximă de entuziasm. Așa compania Bismobil Kitchen se îndrepta către viitor cu dedicare totală pentru ceea ce face.
Posibil sună simplu, neînsemnat – mare treabă o expoziție! Dar când ești la început de cale, cu investiții minime și datorii mari, povestea devine importantă, în mod special pentru eroii acesteia.
Nu ne vom opri mult la capitolul alți jucători de pe piață, dar trebuia de conștientizat fenomenul concurenței cu alte companii mai mari, care intimidau prin experiența, renumele și poziția de lider pe care o dețineau.
Până la urmă, cum se întâmplă doar în povești, istoria a decis să ia o altă întorsătură și să tipărească în viața câtorva oameni care vor deveni zeci peste ani, printre ei mă aflu și eu, autorul textului, cu totul altă matrice de viitor. Era vorba de un concurs cu un juriu de la expozitie prezidat de reprezentatul regional Hettich, d-nul Valdemar, care a decis să premieze cele mai frumoase, inovatoare și performante concepte expoziționale de bucătărie.
Efectul Fluture, pentru soarta Bismobil Kitchen, începea să contureze acel moment X, punct culminant de la care avea să înceapă dezvoltarea unei companii dedicate producerii de mobilier pentru bucătării. Toate acestea a avut loc datorită faptului că acel juriu a selectat conceptul Bismobil Kitchen drept câștigător.
Da, anume aceast premiu, această diplomă cu locul I i-a dat curaj și energie pentru câțiva ani înainte, ani cu multe provocări dar și multe vise realizate de Bismobil Kitchen.
Imediat după eveniment, efectul a fost resimțit prin semnarea mai multor contracte, preluarea mai multor comenzi. Așa avea să înceapă calea sigură spre viitor. Între timp au fost multe situații complicate, multe acțiuni cu succes, câteva familii create, deja copii începeau să apară...
Încet, încet, Bismobil Kitchen creștea ca afacere și echipă.
Fiind povestită geneza companiei din anul 2012, vrem să tragem o linie până în anul 2017, când Bismobil Kitchen împlinește 7 ani, deja cu câteva showroomuri, o echipă de peste 20 de persoane și multe planuri de viitor.
În ultimul an, echipa s-a extins, fapt care a stimulat puternic compania să tindă spre noi realizări. Introducerea standardelor noi, implementarea ideilor inovative cât şi perseverența angajaților a bucurat sute de clienţi cu un produs autohton de calitate.
Misiunea Bismobil Kitchen este de a oferi o notă de individualitate fiecărui proiect prin incorporarea tehnologiilor performante, contopite într-un tot întreg de designerii BK. Însă, nu există progres fără dezvoltare continuă. În acest scop, conchistadorii companiei au călătorit în câteva țări, au făcut cercetări de piață, au colectat feedback-uri, au setat procese de comuncare cu clientul, cu furnizorii, cu angajații pentru a-și lărgi cunoștințele în domeniul mobilierului de bucătărie.
Au fost un șir de evenimente, iar acest șir leagă in salbă toate contractele și clienții care au ales BismobilKitchen, doarece anume această încredere a putut alimenta, dar și alimenteză dezvoltarea echipei, a serviciului și a produsului.
Am avut mai multe acțiuni, campanii,prin care am dăruit, pentru că ne place să dăruim, de la bucătării la accesorii pentru ele. A fost schibată tehnologia de producere, imbunătățite standardele de calitate și implimentate procese de verificare, pentru a livra experiențe plăcute și de calitate în casele voastre.
Aici poate fi menționată Expoziția din București - BIFE SIM 2017, unde au fost preluate cele mai noi tehnologii și produse de la Hettich.de, Teka, EGGER Group pentru crearea funcțională a bucătăriilor moderne.
După aceasta, ne-am avântat la o altă expediție în Germania, direct la fabrica liderului mondial de mecanisme pentru mobilă – Hettich.de. – unde am găsit o doză bună de ambiție pentru piața din RM.Urmărind procesul de asamblare a mecanismelor, ne-am convins încă odată de producerea calitativă și rezistența produsului finit și de garanțiile furnizorului Numina SRL.
Parisul romantic ne-a ademenit la o altă expoziție de mobilă - Espiritmeuble. O atenție specială au avut mesele de bucătărie și combinarea originală dintre lemnul masiv și metalul care permite sinteza unor proiecte cu un design deosebit.
Odată intorși acasă, entuziasmați de noi concepte, design, noi combinații de materiale și folosirea noilor mecanisme, am implementat instantaneu toate ideile în proiectele clienților.
Dar și am decis să proiectăm și definim un nou atelier de producere care să facă față noilor cerințe de volum și standarde de calitate. Când spunem standarde de calitate ne referim, inclusiv, la condițiile de lucru pentru personalul tehnic care se ocupa de asamblarea mobilierului, fapt extrem de important pentru strategia de dezvoltare a companiei. Acest atelier nou, ce corespunde standardelor europene, la nivel funcțional, a fost un scop la care tindem de ceva vreme. Pe bună dreptate spunem ca ne mândrim de această reușită, chiar dacă procesul de producere actualizat nou și mutarea în spațiul nou a fost un pic stresant, ceea ce a dus la amânarea proiectelor din luna martie-aprilie. Aici trebuie neapărat să mulțumim, în primul rînd, clienții care au fost extrem de binevoitori, dar și echipa, care a fost pusă în situație să mențină termenul de întirziere sub 5 zile.
La fel, sa decis și deschiderea unui nou shworoom, care constituie totalmente, un alt nivel de deservire, echipare și potențial. Shwroomu-ul de pe str. Pan. Halippa 18, vine să satisfacă toate nevoile clienților dar și a designerilor. Astfel, ne putem mândri de proiecte concurente de design, ce ar aduce doar utilitate și mulțumire cliențior pentru minim 15-20 de ani înainte.
Pasiunea de a îndeplini vise, a făcut să ajungem la Milano! Așa am caracteriza impresiile de la expoziția EuroCucina din cadrul salonului Salon del Mobile. Milano 2018. BismobilKitchen în căutarea inspirației și setării unor noi ținte în materie de design și calitate este permenet în mișcare și contactează expertiza granzilor europeni în acest sens, iar în concluzie putem spune că în RM, este posibil de produs mobilier de calitate, la prețuri accesibile, cu servicii consgvente, cu o echipă pozitivă, energică și receptivă.
Sună patetic, dar atitudinea înseamnă calea noastră spre calitate! Echipa stă în spatele produsului. Produsul este echivalentul unei senzații de fericire, calitate și încredere de care are nevoie orice familie. Noi vrem să credem că clienții primesc ceva mai mult decât un mobilier de bucătărie și anume acea plus valoare oferită de minunatele clipe când toți împreună petrec timpul într-un spațiu plăcut, numit bucătărie.
Și iată că în urma riscului de a ne diferenția, am primit feedback pozitiv prin creșterea numărului de contracte semnate și prin mesajele primite de la clienții nostri. Da, adevărat, sunt situații când poate fi un delay, când un elemnet nu este este livrat în termen, când calitatea finisajelor poate să fie mai puțin calitativ livrată de la fabrica producătorului, dar modul cum reacționeză echipa și faptul că nu cedăm până când clientul nu rămine mulțumit, reprezintă implicarea echipei la cel mai înalt nivel. Comunicarea cu clientul până și după prestarea serviciului, definesc întreg procesul nostru de dezvoltare.
Permanent dorim să ne diferențiem, prin atitudine, abordare diferită, promptitudine, receptivitate, dinamism, creativitate, spontanietate, prin comuncare prietenoasă cu toți clienții noștri, prin flexibilitate, oferte cu raport preț-calitate optim.
Sunt doar câteva reacții de la clienții Bismobil Kitchen despre proiectele deja realizate:
„Funcționalitatea sau ergonomia unei bucătării este un lucru foarte important în casa fiecăruia, iar atunci când acestea sunt îmbinate și cu un aspect frumos, prin simplitate, originalitate versus tendințe actuale, atunci satisfacția împlinirii proiectului atinge cote maxime, un rezultat frumos se datorează unei echipe de oameni frumoși, care știu să asculte și să înțeleagă dorințele clientului. Pur și simplu încântată!” - Doina.
„Ne-am bucurat de o colaborare foarte bună cu echipa Bismobil Kitchen. Anume aici, după lungi căutări, am găsit o abordare cu adevărat profesionistă cu informații clare despre materiale folosite, soluții potrivite la toate cerințele și capriciile noastre de design, funcționalitate și nu în ultimul rând termenul executării și montării respectat. Am apreciat enorm amabilitatea și profesionalismul designerului, Petru Onofrei, precum şi acuratețea executării lucrărilor echipei de montaj. Recomandăm cu încredere!”, ne zice Olesea.
Ne bucurăm extrem de mult că suntem recomandați anume de clienții noștri. Astfel ne avântăm doar spre noi provocări.
Anul 2017 a fost marcat de o serie de evenimente importante pentru Bismobil Kitchen. Ne-am lărgit echipa, am deschis cel de-al doilea magazin și un showroom cu mobilă de bucătării, cutreierând mări și țări pentru noi concepte. Datorită acestor implementări, compania și-a extins afacerea și producția în anul acesta. Multe idei au fost implementate și multe noi proiecte urmează să fie realizate.
Bismobil Kitchen - Plăcerea de a găti acasă!
To be continued...
Care sunt cele mai stilate bucătării?

Câte procente din toate bucatariile se încadrează în categoria „cu stil” ? Conform unor cercetări, s-a stabilit aproximativ 15% sunt bucătării stilate/luxoase. 

 

Care stiluri sunt cele mai frecvent întâlnite printre bucătăriile mai scumpe?

Iată primele 3:

 

Tradițional: 26%

Contemporan: 24%

De tranziție: 18%

 

 

Totuși, nu există un singur stil pentru a califica o bucătărie cu stil, dar vei observa că majoritatea bucătăriilor de acest tip sunt largi. 

 

Bucătăria de lux include următoarele caracteristici:

1. Prezența insulei mari și mai multe decât una. Acestea sunt zone adiționale pentru aragaz și chiuvetă, cât și pentru loc de a lua masa.

 
Bismobil Kitchen - bucătării la comandă
 

2. Granit, marmură sau sticlă pentru blaturi și insulă

 

Bismobil Kitchen - bucătării la comandă

 

3. Materiale naturale pentru fronturi și dulapuri interioare (MDF furnir, lemn masiv, inox cu prelucrare individuală)

 

Bismobil Kitchen - bucătării la comandă

 

4. Penale imense din sticlă cu iluminare și accesorii de ultimă generație

Bismobil Kitchen - bucătării la comandă

 

5. Sertare cu un design personalizat și completări bine organizate

 

Bismobil Kitchen - bucătării la comandă
6. Mânerele se înlocuiesc cu profil metalic care se încorporează în mobilier


Bismobil Kitchen - bucătării la comandă

 

7. Lumina este perla bucătăriilor de lux. Astfel, iluminăm la maxim zonele funcționale cât pe exterior atât și interior.


Bismobil Kitchen - bucătării la comandă
 

Examinând bucătăriile cu stil, vei avea idei bune pentru proiectul tău de bucătărie.

 

Acestea au fost doar câteva din caracteristicile de bază a unei bucătării de lux. Pentru mai multe detalii, ești binevenit în showroomurile Bismobil Kitchen. Îți vom realiza bucătăria personalizată după dorințele tale!

 

Mai multe proiecte de bucătării vezi în Apartamente Amenajate Bismobil Kitchen.

7 sfaturi de amenajare a unei bucătării mici

Într-o bucătărie mică, spațiul redus nu trebuie să te sperie!

Există multe modalități prin care poți să o faci primitoare, elegantă și potrivită nevoilor tale. Un spațiu mic poate fi funcțional și organizat.

Astfel, îți vom dezvălui cele 7 sfaturi de amenajare a unei bucătării mici:

 

1. Culorile deschise sau pastelate reflectă lumina și lasă impresia că spațiul este mai mare decat în realitate. Cu cât ai mai multe culori diferite, cu atât spațiul va părea mai aglomerat și mai mic.

 

Bucătării la comandă - Bismobil Kitchen

2. Reține că electrocasnicele incorporabile vor ocupa mai puțin spațiu decât cele neincorporabile. De asemenea, planifică atent spațiile de depozitare și ține cont de dulapurile sau sertarele rămase libere după ce integrezi în mobilier electrocasnicele,precum: cuptorul, hota, aragazul, frigiderul, mașina de spălat vase.

 

Electrocasnice incorporabile - BK

 

3. Dacă dorești să incluzi o masă, optează pentru bucătăria pe 2-3 pereți, ca să rămâna spațiu pentru a circula ușor prin încăpere.

 

Proiect Bismobil Kitchen

 

4. Dotează bucătăria cu organizatoare pentru ustensile, ele într-adevăr îți vor salva spațiul. Spre exemplu, cu ajutorul organizatorului OrgaTray, tacâmurile vor avea mereu locul lor.

Organizarea eficientă în bucătărie - BK

 

5. Pentru bucătării mici, recomand dulapurile de dimensiuni mari: ușile de 60 cm și sertare înalte. Evită sertarele și dulapurile mici pentru că vor aglomera vizual spațiul bucătăriei.

 

Dulapuri de dimensiuni mari - BK

 

6. Folosește elemente din sticlă transparentă pentru a mări vizual spațiul: masa, sertare pentru pahare, plafoniera, diverse accesorii.

 

 

7. Pentru iluminat, se recomandă lămpi incorporate sub dulapurile suspendate și oriunde e nevoie de lumină.

 

Iluminarea bucătăriei BK

 

Odată ce ai o bucătărie mică, îți vom valorifica spațiul și te vom ajuta să obții o bucătărie nu doar funcțională, dar și să petreci timpul plăcut în ea. La Bismobil Kitchen aceasta e posibil! 

 

Te așteptăm cu drag la o consultare în unul din showroom-urile Bismobil Kitchen pe str. Pan Halippa 18, Nicolae Testemițanu 17/6, Mircea cel Bătrân 39 și la CreatorMall (et.2)!

Mai multe proiecte de bucătării mici găsești în Apartamente Amenajate Bismobil Kitchen.

Care sunt cele mai noi tendințe pentru bucatarii din 2019?

 

 

Înainte ca să iai decizia de a-ți comanda bucătăria, e necesar să te asiguri ce va rămâne în trend pe 10 ani înainte.

 

 

Ce culori să alegi pentru bucataria ta în 2019? Ce fel de materiale să alegi pentru amenajarea bucatariei tale? Ce elemente decorative și accesorii sunt în tendințe în 2019? Iată câteva dintre întrebările cărora le vei gasi raspuns în acest articol.

 

 

Toți știm că bucataria joacă un rol foarte important în viața noastră. În ea primim invitații, luăm micul dejun, pregatim și servim mesele în familie, ne relaxăm după o zi grea la locul de muncă. Cu siguranță, petrecem multe ore în acest spațiu, de aceea, bucătăria, trebuie sa fie primitoare, dar, în același timp, funcțională.

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/_FUqt4GXZH8" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

 

 

 

 

MOBILA

 

 

Bucatării moderne - Bismobil Kitchen

 

 

Stilul modern și minimalist este trendul anulul 2019 pentru mobilierul de bucătărie. Se va opta pentru a minimaliza numărul dulapurilor superioare și mai multe rafturi deschise, maximizând spațiul de depozitare pentru spațiile mai mici. Astfel, stocarea vizibilă devine o soluție optimă și vei putea scoate la iveală cea mai colorată veselă pe care o ai.

 

 

TOP CULORI 2019

 

 

Top Culoare 2019 - Bucătării

 

 

În locul albului strălucitor, îți recomandăm să setezi un ton mai relaxant în bucătăria ta, optând pentru gri, caramel, bej, cafeniu, taupe. Iar dacă dorești să ieși din monotonia zilnică, albastrul este noul „neutru” împreună cu negru. La fel, paleta de culori cu turcuoaz sau verde bogat precum smaraldul reprezintă cea mai cunoscută și isistentă tendință de culoare din 2019. Verdele oferă viață și energie oricărui spațiu. Astfel, se potrivește perfect bucătăriei - fiind locul cel mai energic dintr-o locuință!

 

 

MATERIALELE MOBILEI ȘI DECORUL

 

 

Bucătării la comandă

 

 

Se observă o prezența, de ceva timp, care nu vrea să dispară la autenticul lemn, precum și sticla capătă teren. De asemenea, va prospera tendința industrială cu materii prime mate și patinate. Mai mult ca oricând, ideea de design „elementar” este importantă deoarece vom păstra elemente terestre precum betonul, lemnul, piatra naturală și chiar verdeața.

 

 

ACCESORII

 

 

Bucatarii la comanda

 

 

Poate că dimensiunea contează, dar nu în 2019. Mânerele și accesoriile minimaliste revin în bucătăriile anului, permițând mobilierului să iasă în evidență prin esteticul minimalist. Deschiderea mascătă devine tot mai utilizată, eliminând mânerul cu totul.

 

 

Bucatarii la comanda

 

 

Dacă dorești să fii în topul trendurilor din 2019, optează pentru finisaje calde și îndrăznețe care să adauge strălucire spațiului. Oțelul lucios și lustruit se întoarce spectaculos în corpurile noastre de iluminat, mânere, robinete, accente pe mobilă și chiuvete.

 

 

ELECTROCASNICE INTEGRATE

 

 

Bucatarii moderne

 

 

Aspectul funcțional al bucatariei nu trebuie să fie ignorat în 2019. Alege electrocasnicele cele mai potrivite pentru nevoile tale, având în vizor că bucataria modernă pune foarte mult accentul pe economie de spațiu. Într-o bucatarie modernă, aparatele electrocasnice sunt integrate discret în cadrul mobilierului. Frigiderul se ascunde în spatele unei uși, hotă incorporată, iar mașina de spălăt vase își face loc în dulapul cu rol de bar.

 

 

 

 

Dacă planifici o bucătărie nouă, îți recomandăm să renunți la bucatariile reci și impersonale. Vom redecora conceptul unei bucătării cu viață, culoare, model, textură și lumină. Mai mult ca niciodată, bucătăria anului 2019 ar trebui să fie la modă și să reflecte stilul fiecărui proprietar, personal, distinctiv.

 

                        

 

Pentru a vedea mai multe modele de bucătării accesați : www.bismobilkitchen.md

 

 

Pagina de Facebook: @BismobilKitchen, tel. 079619638

 

 

Vizitați-ne: Showroom Bismobil Kitchen, str. N. Testemițanu 17/6

 

                   Showroom Bismobil Kitchen, str. Pan Halippa 18

 

                   Showroom Bismobil Kitchen, str. Calea Iesilor 91 (Creator Mall)

 

Ce să cumpăr: o bucătărie la comandă sau în serie?

Când vine vorba de amenajarea locuinței tale, ai opțiunea de a utiliza mobilier în serie sau realizat individual. Adesea, oamenii nu acordă suficientă atenție ideii de a personaliza casa cu ajutorul mobilierului la comanda. Există o percepție generală că mobilierul individual este extravagant de costisitor. Bismobil Kitchen îți garantează că oferta noastră este cea mai competitivă de pe piață la raportul preț/calitate.

 

Într-adevăr, ambele tipuri de mobilier oferă argumente pro și contra. Asftel, este important să înțelegi diferențele înainte de a lua o decizie finală.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bucătăria care reflectă în mod unic personalitatea ta

 

Bucatarii individuale - Bismobil Kitchen

 

În cazul mobilierul în serie, poți alege din câteva variante în ceea ce privește culoarea, stilurile, materialul. Dacă dorești să fii unic, cel mai probabil e că vei alege un mobilier la comandă.

 

Dacă dorești o bucătărie realizată individual, poți contribui nu doar la etapa designului, de asemenea, poți alege materiale, mecanisme, tehnica cu ajutorul designerului specialist. El te va ghida în alegerea fiecărei piese pentru a realiza o bucătăriei calitatativă conform preferințelor tale.

 

Chiar dacă și mobilierul în serie este divers și ușor de mutat dintr-un loc în altul, totuși, el nu poate fi individualizat la maxim și uneori, poate fi realizat din materiale necalitative.

 

 

Încadrarea perfecta

 

Bucatarii la comanda - Bismobil Kitchen

 

Uneori, mobilierul în serie sau seturile complete, deseori, au anumite dimensiuni și nu toate se pot încadra în spațiul încăperii. Fiecare spațiu poate fi optimizat corespunzator, indiferent dacă dorești să te relaxezi sau depozitezi lucruri.

 

Electrocasnice incorporabile

 

Spre exemplu, bucătăria trebuie să ofere un aspect placut, dar în egală masură, să fie funcțională. În acest caz, vă recomandăm electrocasnicele să fie incorporate în piesele de mobilier (frigiderul, cuptorul, aragazul, mașina de spălat vase etc.).

 

Bucătării la comandă

 

De asemenea, orice spatiu are imperfecțiunile sale ce trebuie mascate: plinta poate fi aliniată neuniform; exista unele țevi ce ar trebui fi mascate; unii pereti nu sunt perfect drepti și totusi încadrarea mobilierului trebuie sa fie optima. Incorporarea electrocasnicelor și toate aceste mici neajunsuri pot fi înlaturate cu ajutorul mobilei realizate la comanda.

 

  
Servicii auxiliare

 

Servicii Bismobil Kitchen

 

Henry Ford spunea: „clienții pot cere orice culoare pentru mașina Ford Model T atâta timp cât culoarea cerută este negru”. În serie înseamnă tocmai asta: În serie! 

 

Producerea mobilierului în serie împachetează bucățile de mobilă în carton si le trimite spre magazine. De aici vine clientul și își ia marfa acasa. Mai nou, unii o și transportă acasă. Dar montarea se face doar contra cost sau cade în sarcina clientului.

 

Însă, echipa de montatori a Bismobil Kitchen asamblează mobila în atelier, o încarcă în mașină și o livrează la client, unde o și monteaza.

 

Producere Bismobil Kitchen

 

Același lucru se poate spune despre schimbarea unor culori sau accesorii folosite. Din 2 usi nu vom putea face 2 sertare sau invers. Acest lucru este posibil la comandă, procesul de proiectare făcandu-se împreună cu clientul.

 

 

Viteza executării

 

 

În general, mobilierul în serie va fi disponibil mult mai rapid, timpul de așteptare variază de la zero până la câteva săptămâni, dacă ați selectat o culoare sau un stil care nu este în stoc. Dimpotrivă, pentru realizarea unui mobilier personalizat ar putea dura 3 săptămâni +

 

Dacă ai nevoie urgent de o bucătărie, cel mai comod e să optezi pentru mobilierul în serie. Cu toate acestea, dacă cel puțin 3 săptămâni la dispoziție, se merită să achiziționezi o bucatarie la comanda care îți va înlătura orice problemă care ai întâmpinat în mobilierul precedent și îți va satisfice toate necesitățile.

 

 

Preț

 

Prețurile sunt diverse, fie cumperi un mobilier în serie, fie la comandă. Se întâmplă cazuri că diferența de preț nu este mare. Totul depinde de materiale și dotările inplementate în mobilier.

În timp ce mobila în serie se va deprecia cu timpul, o bucătărie la comandă este o investiție ce crește în valoare.

Indiferent de buget sau necesități în a comanda mobila de bucatarie, contactează-ne & echipa Bismobil Kitchen te va ajuta cu aceasta!

 

Sursa: http://openuu.com/considering-the-pros-and-cons-of-ready-made-vs-custom-furniture/
Vezi care sunt tendințele pentru bucătării în 2019

 

Ai nevoie de o bucătărie acum sau planifici achiziționarea din timp? Acest catalog este special creat pentru tine!

 

Aici vei găsi informații uitile despre:

 

tendințe noi pentru bucatarii în 2019;

proiecte de bucatarii la comanda marca Bismobil Kitchen;

de ce să realizați bucataria la noi;

tipuri de amplasare a bucatariei;

planificarea corectă a bucatariei;

procesul nostru de lucru.

 

Vino & comandă bucataria inedită la Bismobil Kitchen!

 

Pentru a descărca catalogul în format PDF, e necesar doar să te abonezi la noutățile nostre aici: https://mailchi.mp/5c…/catalog-de-bucatarii-bismobil-kitchen


Close