Bismobil execută bucătării moderne și clasice,
la comandă, adaptate perfect pentru spațiul dvs.
Cu Proiectare, Design, Livrare și Instalare în toată țara.
Sună acum: +373 79 61-96-38
[email protected]

Înapoi la toate postările.De ce bucătăria este cea mai importantă odaie din casă?

Bucătăria este cea mai valorificată odaie din casă, deoarece ea reprezintă centrul vieții de zi cu zi a familiei. Cel mai probabil, ziua fiecăruia începe în bucătărie la o ceașcă de cafea și micul dejun. Noi, echipa Bismobil Kitchen, suntem siguri că meritați să începeți ziua într-o ambianță plăcută.

 

În primul rând, gândiți-vă ce într-adevăr înseamnă acești 4 metri pătrați pentru dvs. Poate liniște, doar un spațiu de gătit sau locul unde se adună familia întreagă? Dacă ați ales ultima variantă, sunteți pe calea cea dreaptă. Bucătăria dvs. nu reprezintă doar o zonă de legătură între odăi, ci leagă pe cei dragi împreună.

Cunoașteți care este efectul luarii mesei

în sânul familiei asupra copiilor dvs.?

 

Este încă un loc unde copiii învață maniere de comportament în societate. În rezultat, acestea îi vor ajuta să interacționeze cu alți oameni pe tot parcursul vieții. Dacă aveți copii mici și luați masa împreună acasă în mod regulat, aceasta le oferă un număr de beneficii pentru sănătate. Potrivit unui sondaj realizat de Centrul Național pentru Dependență și Abuz de Substanțe de la Universitatea Columbia, copiii care iau regulat mesele preparate acasă, au mai puține șanse să consume alcool, droguri și țigări. Același sondaj arată, de asemenea, copiii care iau masa acasă cu familiile lor în fiecare zi, au primit note mai mari și au fost în general mai fericiți decât cei care nu au făcut-o. Desigur, nu doar 4 pereți dotați cu de toate ajută la dezvoltarea copiilor, ci și comportamentul părinților care valorifică timpul petrecut în sânul familiei.

 

O bucătărie frumoasă înseamnă să investești în sănătatea și fericirea familiei tale. O bucătărie funcțională și plăcută din punct de vedere estetic va atrage familia și oaspeții în inima casei. Iar, designerii companiei Bismobil Kitchen vă poate oferi o bucătărie confortabilă, funcțională și durabilă.

 

Contactați-ne pentru a vă oferi un proiect de bucătărie perfect pentru familia dvs.!


Close