Bismobil execută bucătării moderne și clasice,
la comandă, adaptate perfect pentru spațiul dvs.
Cu Proiectare, Design, Livrare și Instalare în toată țara.
Sună acum: +373 79 61-96-38
[email protected]

Înapoi la toate postările.Bucătăriile vând imobile: sfaturile experților care vor influența cumpărătorii să achiziționeze imobilul dvs.

 

 

Bucătăria este o modalitate ușoară de a surprinde inima viitorilor cumpărători al oricărui imobil.

 

Ea e inima casei și aici petrecem mai mult timp, decât în orice alt spațiu de locuit. Se estimează că o bucătărie nouă poate adăuga o valoare de până 7% la valoarea medie a proprietății, deci dacă aveți un buget pentru cheltuieli, vă recomandăm să începeți reparația cu această încăpere.

 

Am adunat sfaturi de la unii experți din lumea bucătăriilor pentru a afla cum o bucătărie frumoasă poate convinge un cumpărător să se despartă de banii lor:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schimbați podeaua

 

 

Selectați o podea din material de calitate înaltă, cum ar fi calcarul, parchet, faianță de culoare neobișnuită pentru a avea impact vizual asupra clienților potențiali.

 

 

Schimbați lustra și becurile

 

 

Kiran Noonan, directorul de marketing la John Lewis de la Hungerford, notează: „Schimbarea stilului lustrei și becurile cu lumină caldă vor fi o actualizare ușoară, dar una de success. ”

 

 

Creați un spațiu de divertisment

 

 

Alex Main, director la The Main Company, recomandă: „Când proiectați o bucătărie, luați în considerare ruperea zonei de lucru cu o insulă, deoarece acesta funcționează atât ca spațiu de gătit, cât și spațiu de divertisment. ”

 

„Creați secțiunea de „divertisment” puțin mai mare decât zona de gătit și de pregătire. Țineți minte să păstrați o distanță sigură față de orice tehnică sau robinete atunci când proiectați bucătăria. ”

 

„Creați o zonă de luat masa în forma literei „L” pentru a vă asigura că scaunele nu sunt într-o singură linie dreaptă, deoarece acest lucru nu oferă obstacole de a conversa liber cu oaspeții. De asemenea, se recomandă să încorporați o chiuvetă sau un aragaz pentru a folosi insula drept spațiu de lucru, ci nu doar depozitare! ”

 

 

Fiți atenți, tehnica vinde case întregi

 

 

„Asigurați-vă că selectați mărci top, cum ar fi Sub-Zero și Wolf sau Gaggenau ”, spune Paul Walton.

 

De asemenea, Hettich, Elici, Teka, Elica sunt mărci populare și calitative care le puteți deja găsi încorporate în showroomul nostru.

 

Neil Pooley, de la Miele, observă: „Cumpărătorii sunt bine informați despre cele mai recente inovații și caracteristici ale aparatelor - gândiți-vă la un cuptor cu un program de autocurățare pirolitic și la un aragaz cu inducție care este acum mai popular decât gazul și este ușor de curățat. ”

Astfel, aveți șanse mai mari să vindeți un imobil, dacă este dotat cu aparate inovative.

 

Iar noi realizăm bucătării de care se va îndrăgosti chiar și un pedant!

Pentru a vizualiza lucrările noastre accesați: Apartamente Amenajate Bismobil Kitchen

 

Sursa: idealhome.co.uk


Close