Bismobil execută bucătării moderne și clasice,
la comandă, adaptate perfect pentru spațiul dvs.
Cu Proiectare, Design, Livrare și Instalare în toată țara.
Sună acum: +373 79 61-96-38
[email protected]

Înapoi la toate postările.Poate o bucătărie nouă să vă schimbe stilul de viață?

 

O bucătărie nouă – un stil de viață sănătos

 

S-a studiat că un efect surprinzător al proiectării unei bucătării noi este un stil de viață mai sănătos decât în trecut. Aceasta ar putea suna straniu, dar rezultatele studiului Houzz Kitchen Trends din 2017 ne sugerează că o remodelare a bucătăriei are un efect benefic asupra sănătății omului.

Mai mult de 3 000 de proprietari din Marea Britanie care sunt în proces de proiectare a bucătăriei sale au raportat câteva beneficii remarcabile. Iată ce ar putea face o singură renovare a bucătăriei pentru dvs.:

 

Un stil de viață sănătos

 

 

A fost demonstrat că mai mult de o treime din acei proprietari au început un stil de viață mai sănătos după renovare.

 

Fie acest lucru este datorită interesului reînnoit de a consuma produse ecologice sau rezultatul creat de un mediu atractiv care vă îndeamnă să gătiți des, însă dupâ instalarea unei bucătării noi sănătatea în familie se îmbunătățește.

 

Deci, care sunt avantajele specifice pe care o nouă bucătărie ar putea să le genereze?

 

Vă inspiră să gătiți mâncare proaspătă

 

 

Poate o bucătărie nouă să vă transforme într-un bucătar renumit? Ei bine, da! 43% din participanții studiului au spus că își pregătesc mai multe mese acasă după remodelarea bucătăriei, dintre care nouă din 10 se bucură de cinci sau mai multe bucate gătite la domiciliu pe săptămână (91%).

 

Desigur, o tavă de prăjituri în fiecare zi nu va avea un efect pozitiv la talie, dar dacă coaceți o pâine de cîteva ori pe săptâmână veți face încă un pas spre un mod de viață sănătos.

 

Ați observat că însuși procesul de gătire reduce stresul?

 

Vă tentează să organizați mai multe petreceri

 

 

Ce să faceți cu abilitățile de gătit nou descoperite? Desigur rătați-le oaspeților! 51% din 3 000 intervievați au declarat că au găzduit mai multe petreceri după remodelarea bucătăriei.

 

Deci, dacă doriți să utilizați noua bucătărie sau sală de mese drept loc unde puteți organiza petreceri, fie oficiale sau ocazionale, asigurați-vă că faceți acest lucru clar în faza de planificare și că lucrați cu designerul dvs. pentru a crea un spațiu veți fi mândri să vă deschideți și să vă împărtășiți cu prietenii.

 

Vă ajută să petreceți mai mult timp în sânul familiei

 

Designul bucătăriei are puterea de a face o reuniune între părinți și copii? Da, conform rezultatelor sondajului, un procent foarte mare de intervievați (69%) raportează că acum petrec mai mult timp în familie în bucătărie după remodelarea acesteia.

 

Cel mai bun mod de a vă asigura că acest lucru se va întâmpla este de a implic copilul în procesul de proiectare. Întrebați-i ce caracteristici le-ar plăcea să le vadă în casa lor. În acest fel, probabil că vor folosi spațiul mai mult după ce acesta va fi finalizat și, sperăm, să aibă grijă și de el.

 

Vă încurajează să mâncați mai multe fructe și legume

 

 

 

Vă este complicat să atingeți scopul de a consuma 5 frute/legume pe zi? O reproiectare a bucătăriei ar putea, într-un mod surprinzător, să vă ajute să vă îndepliniți obiectivele zilnice de fructe și legume conform cercetărilor de la Houzz.

 

Cum așa? Ei bine, poate că este un avantaj al unui nou sistem de depozitare a alimentelor, permițându-vă să vedeți ce produse proaspete aveți sau poate o bucătărie nouă vă încurajează la o alimentație sănătoasă, dar 23% dintre cei chestionați de Houzzers au observat modificări semnificative ale obiceiurilor după renovare, inclusiv consumând mai multe fructe și legume.

 

Vă ajută să luați masa chiar la masa

 

 

Evitați să luați masa în grabă, 42% dintre cei chestionați au spus, ca urmare a renovării bucătăriei, iau acum mai multe mese așezați.

 

Deci, dacă doriți să petreceți mai mult timp bucurându-vă de mâncare, companie și conversație, gândiți-vă la modul în care o reproiectare a bucătăriei ar putea permite acest lucru. De la sculptarea unei zone de ședere de dimensiuni bune pentru a vă asigura că spațiul de gătit este optimizat. Toate detaliile transformă modul în care percepeți și locuiți în casa dvs.

 

La Bismobil Kitchen, clientul este designerul, iar designerii noștri calificați vă proiectează anume acea bucătărie pe care demult ați dorit-o.

 

Pentru mai multe proiecte realizate vizitați: Apartamente Amenajate

 

Sursa: houzz.ie


Close