Bismobil execută bucătării moderne și clasice,
la comandă, adaptate perfect pentru spațiul dvs.
Cu Proiectare, Design, Livrare și Instalare în toată țara.
Sună acum: +373 79 61-96-38
[email protected]

Înapoi la toate postările.



Stiluri de bucătărie / Bismobil Kitchen

 

 

 

 

 

 

 

Mobilierul modern adesea arată conceptual și vine să satisfacă cele mai ambițioase aspirații în materie de design modern și percepție de stil.

 

Acesta se integrează in stilul de viața a persoanalității tale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stil Modern 

 

Este ales de cei care vor să complimenteze o casă de oraș contemporană. Atrage prin liniile drepte, contrastul dintre materiale. Bucătăriile moderne pot fi alcătuite din materiale mai puțin costisitoare însă cu un efect deosebit datorită îmbinării inteligente a elementelor.

 

Caracteristicle principale ale unei bucătării moderne:

 

– fronturile pot fi lucioase, lăcuite sau înfoliate, chiar și acoperite cu sticlă

 

– se pot folosi și elemente ce imită lemnul sau alte materiale naturale

 

 – forme și materiale în combinații îndrăznețe (insule plutitoare),paletă foarte mare de culori la fronturile de uși și blaturi

 

– posibilități de alegere a manerelor încorporate în front prin frezarea cantului sau mânere pe toată lungimea frontului

 

– blaturi moderne cu forme deosebite (compozit termoformabil)

 

– hote decorative din inox pentru un aspect aparte (se pot integra și hote înclinate de perete sau de insulă)

 

– opțiuni multiple de iluminare, inclusiv RGB pentru modifcarea atmosferei în funcție de dispoziția locatarilor

 

– pe configurările cu fronturi moderne se pot instala toate elementele tehnice existente, fără limitări

 

Stil Neoclasic

 

 

Pentru a crea o aură elegantă, curată și luminoasă în bucătăria dumneavoastră aveți nevoie de o bucătărie neo-clasică. Această va face că spațiul să arate mai mare și mai larg, dar va adaugă și o notă de clasă. Indiferent de culorile dominante din bucătărie, mobilă neo-clasică se va potrivi de minune.

 

Alb, în cele mai multe cazuri, crem, capuccino sau gri sunt culori ce nu dau greș în cazul bucătăriilor cu panouri frezate, și vor fi la modă mulți ani de acum încolo. Persoanele ce doresc să adauge o notă de sobrietate și elegantă în bucătăriile lor, preferă întotdeauna mobilă neo-clasică.

 

Dacă va decideți să revopsiti pereții bucătăriei sau să modificați gresia și parchetul, nu va trebui să va faceți griji cu privire la schimbarea culorii de bucătărie, deoarece se vor completa toate nuanțele.

 

Frezările în front, lezenele de îmbinare și cornișele, dau notă elegantă și de stil fără greș de fiecare dată.

 

Stil Clasic

 

Bucătăriile calsice au un avantaj, și anume nu se demodează nicoadată. Stilul mobilierului nu impune însă și o anumită configurare. Pentru un mobilier clasic întotdeauna va arăta bine o configurare cu hota decorativă și plită, dar și varianta cu insulă sau bar adecvată unor spații largi, moderne este atractivă. Caracteristicle principale ale unei bucătării clasice:

 

– front casetat care poate fi patinat/antichizat

 

– culori calde (fildeș, bej, alb) sau lemn natural

 

– finisaj mat în general, dar exista și bucătării cu front casetat lucioase (apreciate în SUA)

 

– fronturile pot fi din lemn masiv

 

– elemente decorative: cornișă și pilaștrii

 

– mânere antichizate, porțelan, inserții, posibil chiar diferite desene

 

– hota devine un element decorativ aparte

 

– corpurile de sticlă sunt elemente decorative, detalii fin lucrate

 

– accesoriile (coșuri împletite) completează foarte bine celelalte elemente

 

Stil Loft

 

Loft - un trend în designul interior, care a avut originea în anii treizeci - patruzeci ai secolului XX, în zona industrială a orașului Manhattan. Creșterea prețurilor terenurilor în centrul orașului a impus companiile să treacă la marginea orașului, eliberând astfel incinta fabricilor. Aceste spații, la rândul lor, și-au redus prețurile pentru chirie în comparație cu prețurile în creștere pentru apartamentele obișnuite. Aceste spații au fost închiriate de studenții tineri și de artiștii curajoși care amenajau aceste spații pentru ateliere, iar mai târziu și pentru propriile locuințe.

 

În interioarele în stil loft bucătăria formează un spațiu unic cu toată locuința. Pentru zonarea bucătăriei nu sunt necesari pereți despărțitori, va fi suficient să alegeți un alt tip de gresie și să separați bucătăria de living printr-o masă comodă de bar. 

 

Gresia ce imită piatra naturală sau betonul va evidenția zona bucătăriei, în cazul în care pentru toată locuința ați ales pardoseala din scânduri de lemn.

 

Orice stil ați alege, Bismobil Kitchen va realiza bucătăria dvs. de vis! Pentru mai multe proiecte realizate vizitați: Apartamente Amenajate






Close