Bismobil execută bucătării moderne și clasice,
la comandă, adaptate perfect pentru spațiul dvs.
Cu Proiectare, Design, Livrare și Instalare în toată țara.
Sună acum: +373 79 61-96-38
[email protected]

Înapoi la toate postările.Sticla: Cum putem amenaja o bucătărie inedită cu ajutorul acesteia?

 

Frumoasă, accesibilă și ușor de întreținut - faianța a rămas în continuare opțiunea numărul unu pentru finisarea zonei dintre blaturi. Dar de ce sa nu încercăm altceva pentru casa noastră?

 

Nu ar fi mult mai frumos sa avem o bucătărie originală, unică, personalizată după cum ne dorim, astfel încât momentele petrecute luînd masa sau gătind sa fie o adevarată plăcere?

 

Daca aveți în plan o amenajare sau reamenajare a acesteia, Bismobil Kitchen vă propune să vă reorientați către sticlă.

 

 

Sticlă în bucătărie – eleganță garantată

 

 

Instalarea sticlei în bucătării și băi a devenit o tendință foarte populară și e ușor de înțeles de ce. În afara estetismului uimitor, eleganței, sticla se mândrește și cu alte avantaje.

 

Dacă sunteți interesat să instalați sticlă colorată, iată câteva sfaturi care ar putea fi foarte utile pentru dvs.:

 

 

Selectarea unei palete de culori care să completeze restul locuinței dvs.

 

 

 

Este important să alegeți o culoare care să se potrivească cu restul încăperii în cauză - există o gamă largă de culori de selectat, de la culori îndrăznețe și strălucitoare pentru un efect dramatic, chiar până la tonuri neutre pentru un aspect mai subtil.

 

 

Alegerea corectă a sticlei

  

 

 

Bucătăria marca Bismobil Kitchen

 

Bucătăria Bismobil Kitchen

 

Este important să folosiți tipul corect de sticlă pentru brâu. Pentru aceasta, luați în considerare tipul de plită pe care îl folosiți. Plita pe inducție este cea mai recomandată. În cazul în care bucataria este dotată cu plita pe gaz, este indicată placarea peretetelui doar cu sticlă termorezistentă care face față cu brio flăcărilor.

 

 

Bucătărie marca BK

 

 

Sticla Lacobel se recomandă la fațadele bucătăriei. Este o sticlă decorativă colorată, vopsită pe partea dorsală în diverse nuanțe.

 

Stratul de vopsea rezistă la umiditate, ceea ce permite folosire sticlei nuanțate în bucătării, antreuri și camere de baie. Vopseaua nu conține materiale nocive, ceea ce permite utilizarea sticlei în orice încăpere. Ea nu prezintă pericol, datorită peliculei protectoare pe partea din spate. La spargerea sticlei pelicula nu permite desprinderea cioburilor.

 

 

 

 

Din ce în ce mai mult se utilizează sticla pentru locul de luat masa. Ultimele tendințe sunt implementarea acesteia pe insulă de bucătărie. Dintr-o parte a insulei ai posibilitatea să gătești/depozitezi ustensile de bucătărie/speli vase, iar pe cealaltă parte să savurezi cina la locul de masă realizat din sticlă. Nu e necesar de achiziționat mese masive și mii de scaune. Astfel, te simți mai liber în bucătărie și în final, ai spațiu de a dansa tango!

 

Pentru mai multe proiecte de bucătării dotate cu sticlă ca element funcțional și/sau decor, vizionați mai multe proiecte realizate marca Bismobil Kitchen.

 

Sursa: Property24


Close