Bismobil execută bucătării moderne și clasice,
la comandă, adaptate perfect pentru spațiul dvs.
Cu Proiectare, Design, Livrare și Instalare în toată țara.
Sună acum: +373 79 61-96-38
[email protected]

Înapoi la toate postările.Ce să cumpăr: o bucătărie la comandă sau în serie?

Când vine vorba de amenajarea locuinței tale, ai opțiunea de a utiliza mobilier în serie sau realizat individual. Adesea, oamenii nu acordă suficientă atenție ideii de a personaliza casa cu ajutorul mobilierului la comanda. Există o percepție generală că mobilierul individual este extravagant de costisitor. Bismobil Kitchen îți garantează că oferta noastră este cea mai competitivă de pe piață la raportul preț/calitate.

 

Într-adevăr, ambele tipuri de mobilier oferă argumente pro și contra. Asftel, este important să înțelegi diferențele înainte de a lua o decizie finală.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bucătăria care reflectă în mod unic personalitatea ta

 

Bucatarii individuale - Bismobil Kitchen

 

În cazul mobilierul în serie, poți alege din câteva variante în ceea ce privește culoarea, stilurile, materialul. Dacă dorești să fii unic, cel mai probabil e că vei alege un mobilier la comandă.

 

Dacă dorești o bucătărie realizată individual, poți contribui nu doar la etapa designului, de asemenea, poți alege materiale, mecanisme, tehnica cu ajutorul designerului specialist. El te va ghida în alegerea fiecărei piese pentru a realiza o bucătăriei calitatativă conform preferințelor tale.

 

Chiar dacă și mobilierul în serie este divers și ușor de mutat dintr-un loc în altul, totuși, el nu poate fi individualizat la maxim și uneori, poate fi realizat din materiale necalitative.

 

 

Încadrarea perfecta

 

Bucatarii la comanda - Bismobil Kitchen

 

Uneori, mobilierul în serie sau seturile complete, deseori, au anumite dimensiuni și nu toate se pot încadra în spațiul încăperii. Fiecare spațiu poate fi optimizat corespunzator, indiferent dacă dorești să te relaxezi sau depozitezi lucruri.

 

Electrocasnice incorporabile

 

Spre exemplu, bucătăria trebuie să ofere un aspect placut, dar în egală masură, să fie funcțională. În acest caz, vă recomandăm electrocasnicele să fie incorporate în piesele de mobilier (frigiderul, cuptorul, aragazul, mașina de spălat vase etc.).

 

Bucătării la comandă

 

De asemenea, orice spatiu are imperfecțiunile sale ce trebuie mascate: plinta poate fi aliniată neuniform; exista unele țevi ce ar trebui fi mascate; unii pereti nu sunt perfect drepti și totusi încadrarea mobilierului trebuie sa fie optima. Incorporarea electrocasnicelor și toate aceste mici neajunsuri pot fi înlaturate cu ajutorul mobilei realizate la comanda.

 

  
Servicii auxiliare

 

Servicii Bismobil Kitchen

 

Henry Ford spunea: „clienții pot cere orice culoare pentru mașina Ford Model T atâta timp cât culoarea cerută este negru”. În serie înseamnă tocmai asta: În serie! 

 

Producerea mobilierului în serie împachetează bucățile de mobilă în carton si le trimite spre magazine. De aici vine clientul și își ia marfa acasa. Mai nou, unii o și transportă acasă. Dar montarea se face doar contra cost sau cade în sarcina clientului.

 

Însă, echipa de montatori a Bismobil Kitchen asamblează mobila în atelier, o încarcă în mașină și o livrează la client, unde o și monteaza.

 

Producere Bismobil Kitchen

 

Același lucru se poate spune despre schimbarea unor culori sau accesorii folosite. Din 2 usi nu vom putea face 2 sertare sau invers. Acest lucru este posibil la comandă, procesul de proiectare făcandu-se împreună cu clientul.

 

 

Viteza executării

 

 

În general, mobilierul în serie va fi disponibil mult mai rapid, timpul de așteptare variază de la zero până la câteva săptămâni, dacă ați selectat o culoare sau un stil care nu este în stoc. Dimpotrivă, pentru realizarea unui mobilier personalizat ar putea dura 3 săptămâni +

 

Dacă ai nevoie urgent de o bucătărie, cel mai comod e să optezi pentru mobilierul în serie. Cu toate acestea, dacă cel puțin 3 săptămâni la dispoziție, se merită să achiziționezi o bucatarie la comanda care îți va înlătura orice problemă care ai întâmpinat în mobilierul precedent și îți va satisfice toate necesitățile.

 

 

Preț

 

Prețurile sunt diverse, fie cumperi un mobilier în serie, fie la comandă. Se întâmplă cazuri că diferența de preț nu este mare. Totul depinde de materiale și dotările inplementate în mobilier.

În timp ce mobila în serie se va deprecia cu timpul, o bucătărie la comandă este o investiție ce crește în valoare.

Indiferent de buget sau necesități în a comanda mobila de bucatarie, contactează-ne & echipa Bismobil Kitchen te va ajuta cu aceasta!

 

Sursa: http://openuu.com/considering-the-pros-and-cons-of-ready-made-vs-custom-furniture/

Close