Bismobil execută bucătării moderne și clasice,
la comandă, adaptate perfect pentru spațiul dvs.
Cu Proiectare, Design, Livrare și Instalare în toată țara.
Sună acum: +373 79 61-96-38
[email protected]

Înapoi la toate postările.Care sunt cele mai noi tendințe pentru bucatarii din 2019?

 

 

Înainte ca să iai decizia de a-ți comanda bucătăria, e necesar să te asiguri ce va rămâne în trend pe 10 ani înainte.

 

 

Ce culori să alegi pentru bucataria ta în 2019? Ce fel de materiale să alegi pentru amenajarea bucatariei tale? Ce elemente decorative și accesorii sunt în tendințe în 2019? Iată câteva dintre întrebările cărora le vei gasi raspuns în acest articol.

 

 

Toți știm că bucataria joacă un rol foarte important în viața noastră. În ea primim invitații, luăm micul dejun, pregatim și servim mesele în familie, ne relaxăm după o zi grea la locul de muncă. Cu siguranță, petrecem multe ore în acest spațiu, de aceea, bucătăria, trebuie sa fie primitoare, dar, în același timp, funcțională.

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/_FUqt4GXZH8" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

 

 

 

 

MOBILA

 

 

Bucatării moderne - Bismobil Kitchen

 

 

Stilul modern și minimalist este trendul anulul 2019 pentru mobilierul de bucătărie. Se va opta pentru a minimaliza numărul dulapurilor superioare și mai multe rafturi deschise, maximizând spațiul de depozitare pentru spațiile mai mici. Astfel, stocarea vizibilă devine o soluție optimă și vei putea scoate la iveală cea mai colorată veselă pe care o ai.

 

 

TOP CULORI 2019

 

 

Top Culoare 2019 - Bucătării

 

 

În locul albului strălucitor, îți recomandăm să setezi un ton mai relaxant în bucătăria ta, optând pentru gri, caramel, bej, cafeniu, taupe. Iar dacă dorești să ieși din monotonia zilnică, albastrul este noul „neutru” împreună cu negru. La fel, paleta de culori cu turcuoaz sau verde bogat precum smaraldul reprezintă cea mai cunoscută și isistentă tendință de culoare din 2019. Verdele oferă viață și energie oricărui spațiu. Astfel, se potrivește perfect bucătăriei - fiind locul cel mai energic dintr-o locuință!

 

 

MATERIALELE MOBILEI ȘI DECORUL

 

 

Bucătării la comandă

 

 

Se observă o prezența, de ceva timp, care nu vrea să dispară la autenticul lemn, precum și sticla capătă teren. De asemenea, va prospera tendința industrială cu materii prime mate și patinate. Mai mult ca oricând, ideea de design „elementar” este importantă deoarece vom păstra elemente terestre precum betonul, lemnul, piatra naturală și chiar verdeața.

 

 

ACCESORII

 

 

Bucatarii la comanda

 

 

Poate că dimensiunea contează, dar nu în 2019. Mânerele și accesoriile minimaliste revin în bucătăriile anului, permițând mobilierului să iasă în evidență prin esteticul minimalist. Deschiderea mascătă devine tot mai utilizată, eliminând mânerul cu totul.

 

 

Bucatarii la comanda

 

 

Dacă dorești să fii în topul trendurilor din 2019, optează pentru finisaje calde și îndrăznețe care să adauge strălucire spațiului. Oțelul lucios și lustruit se întoarce spectaculos în corpurile noastre de iluminat, mânere, robinete, accente pe mobilă și chiuvete.

 

 

ELECTROCASNICE INTEGRATE

 

 

Bucatarii moderne

 

 

Aspectul funcțional al bucatariei nu trebuie să fie ignorat în 2019. Alege electrocasnicele cele mai potrivite pentru nevoile tale, având în vizor că bucataria modernă pune foarte mult accentul pe economie de spațiu. Într-o bucatarie modernă, aparatele electrocasnice sunt integrate discret în cadrul mobilierului. Frigiderul se ascunde în spatele unei uși, hotă incorporată, iar mașina de spălăt vase își face loc în dulapul cu rol de bar.

 

 

 

 

Dacă planifici o bucătărie nouă, îți recomandăm să renunți la bucatariile reci și impersonale. Vom redecora conceptul unei bucătării cu viață, culoare, model, textură și lumină. Mai mult ca niciodată, bucătăria anului 2019 ar trebui să fie la modă și să reflecte stilul fiecărui proprietar, personal, distinctiv.

 

                        

 

Pentru a vedea mai multe modele de bucătării accesați : www.bismobilkitchen.md

 

 

Pagina de Facebook: @BismobilKitchen, tel. 079619638

 

 

Vizitați-ne: Showroom Bismobil Kitchen, str. N. Testemițanu 17/6

 

                   Showroom Bismobil Kitchen, str. Pan Halippa 18

 

                   Showroom Bismobil Kitchen, str. Calea Iesilor 91 (Creator Mall)

 


Close