Bismobil execută bucătării moderne și clasice,
la comandă, adaptate perfect pentru spațiul dvs.
Cu Proiectare, Design, Livrare și Instalare în toată țara.
Sună acum: +373 79 61-96-38
[email protected]

Înapoi la toate postările.7 sfaturi de amenajare a unei bucătării mici

Într-o bucătărie mică, spațiul redus nu trebuie să te sperie!

Există multe modalități prin care poți să o faci primitoare, elegantă și potrivită nevoilor tale. Un spațiu mic poate fi funcțional și organizat.

Astfel, îți vom dezvălui cele 7 sfaturi de amenajare a unei bucătării mici:

 

1. Culorile deschise sau pastelate reflectă lumina și lasă impresia că spațiul este mai mare decat în realitate. Cu cât ai mai multe culori diferite, cu atât spațiul va părea mai aglomerat și mai mic.

 

Bucătării la comandă - Bismobil Kitchen

2. Reține că electrocasnicele incorporabile vor ocupa mai puțin spațiu decât cele neincorporabile. De asemenea, planifică atent spațiile de depozitare și ține cont de dulapurile sau sertarele rămase libere după ce integrezi în mobilier electrocasnicele,precum: cuptorul, hota, aragazul, frigiderul, mașina de spălat vase.

 

Electrocasnice incorporabile - BK

 

3. Dacă dorești să incluzi o masă, optează pentru bucătăria pe 2-3 pereți, ca să rămâna spațiu pentru a circula ușor prin încăpere.

 

Proiect Bismobil Kitchen

 

4. Dotează bucătăria cu organizatoare pentru ustensile, ele într-adevăr îți vor salva spațiul. Spre exemplu, cu ajutorul organizatorului OrgaTray, tacâmurile vor avea mereu locul lor.

Organizarea eficientă în bucătărie - BK

 

5. Pentru bucătării mici, recomand dulapurile de dimensiuni mari: ușile de 60 cm și sertare înalte. Evită sertarele și dulapurile mici pentru că vor aglomera vizual spațiul bucătăriei.

 

Dulapuri de dimensiuni mari - BK

 

6. Folosește elemente din sticlă transparentă pentru a mări vizual spațiul: masa, sertare pentru pahare, plafoniera, diverse accesorii.

 

 

7. Pentru iluminat, se recomandă lămpi incorporate sub dulapurile suspendate și oriunde e nevoie de lumină.

 

Iluminarea bucătăriei BK

 

Odată ce ai o bucătărie mică, îți vom valorifica spațiul și te vom ajuta să obții o bucătărie nu doar funcțională, dar și să petreci timpul plăcut în ea. La Bismobil Kitchen aceasta e posibil! 

 

Te așteptăm cu drag la o consultare în unul din showroom-urile Bismobil Kitchen pe str. Pan Halippa 18, Nicolae Testemițanu 17/6, Mircea cel Bătrân 39 și la CreatorMall (et.2)!

Mai multe proiecte de bucătării mici găsești în Apartamente Amenajate Bismobil Kitchen.


Close