Bismobil execută bucătării moderne și clasice,
la comandă, adaptate perfect pentru spațiul dvs.
Cu Proiectare, Design, Livrare și Instalare în toată țara.
Sună acum: +373 79 61-96-38
[email protected]

Informații și regulamentePlanificarea Bucătariei by Bismobil Kitchen

Dacă intenţionaţi să începeţi un proiect de renovare sau amenajare a bucătăriei, o planificare prealabilă vă ajută foarte mult în luarea deciziilor corecte.Bismobil Kitchen vine cu următoarel sugestii care ar ajuta să realizați viitorul proiect de bucătarie cit mai potrivit pentru dvs.
Dintotdeauna, bucătăria a reprezentat inima căminului, locul de desfăşurare a unor activităţi intense, dar şi de reunire a familiei.

Tradiţia nu este deloc indiferentă faţă de acest spaţiu, în antichitate fiind considerat locul în care bogăţiile pământului deveneau hrană. Bucătăria, încăperea unde depozităm şi pregătim mâncarea, este privită ca un loc în care primim şi ne exprimăm recunoştinţa pentru daruri ca viaţa, sănătatea şi prosperitatea.
 
REGULA TRIUNGHIULUI
Bucătăria necesită un design practic, care să vă ofere acces rapid la orice aparat electrocasnic, vas sau ustensilă. Aici intervine regula triunghiului sau regula celor 3, potrivit căreia trebuie să ţineţi cont de trei elemente principale: frigider, plită şi cuptor (aragaz) şi chiuvetă. Triunghiul bucătăriei, descoperit de cercetătorii Universităţii din Illinois în anul 1950, reprezintă zona în care se desfăşoară cea mai intensă activitate. Această teorie menţionează care este distanţa ideală dintre electrocasnice: aceasta este in jur de 1,5 metri. De asemenea, cele trei laturi ale triunghiului nu ar trebui să aibă în total mai mult de 7,9 metri. Regula triunghiului şi-a câştigat simpatizanţi atât în rândul profesioniştilor, cât şi printre consumatori.
 
PLITA (ARAGAZUL) ŞI HOTA
Neglijată până de curând, hota a devenit o necesitate atunci când vine vorba de ventilarea bucătăriilor.
De ce să ventilaţi?
Pe scurt, în timpul preparării mâncărurilor au loc o serie de procese care degajă mirosuri (în special din prăjeli, fripturi şi fierturi).
Cum ventilaţi?
Cu hote de bucătărie care, de obicei, permit evacuarea aerului viciat direct afară. Acestea se amplasează deasupra aragazurilor (maşinilor de gătit). Există o regulă ideală în ceea ce priveşte alegerea mărimii fizice a hotei: atât lungimea, cât şi lăţimea ei trebuie să depăşească cu 5-10 cm marginile aragazului (maşinii de gătit) deasupra căruia este montată.
Cum întreţineţi hota?
Carcasa trebuie curăţată periodic de orice fel de depuneri, atât interioare, cât şi exterioare, cu detergent. De asemenea, este necesar să înlocuiţi filtrele ori de câte ori constataţi că s-au murdărit (colmatat), mai ales dacă simţiţi un miros de rânced în zona de absorbţie a hotei. Tocmai de aceea, ar fi indicat să aveţi câteva filtre de rezervă. Când alegeţi poziţia aragazului, luaţi în calcul şi amplasarea hotei. Cu siguranţă, nu vă doriţi ca traseul de evacuare al acesteia să străbată un perete întreg. Nu este estetic şi nici practic!
BLATUL DE LUCRU
Spaţiul dintre aragaz şi chiuvetă reprezintă blatul de lucru, destinat preparării, sau spaţiul tampon dintre acestea. Acest blat nu trebuie să aibă mai puţin de 30 cm (vă ajută să evitaţi situaţiile de genul apă în ulei încins) şi mai mult de 2.40 m (pentru ca drumul de la chiuvetă până la aragaz să nu se transforme într-o adevărată expediţie).
Ideal ar fi ca acest blat de bucătărie să fie termorezistent (să nu se deterioreze la contactul direct cu o sursă de căldură, de exemplu cu o oală încinsă) şi să îşi păstreze aspectul o perioadă lungă de timp. Un astfel de blat are o durată de viaţă extrem de lungă, este foarte uşor de întreţinut, nu necesită tratamente speciale şi prezintă o duritate ridicată.
Blaturile de lemn pot fi şi ele termorezistente atâta timp cât sunt confecţionate din lemn de esenţă tare, ca stejarul sau arţarul, şi au suprafaţa tratată pentru a rezista la umezeală, abur şi temperaturi înalte. Plusul lor este că oferă căldură bucătăriei.
FRIGIDERUL
Este unul dintre elementele principale din regula triunghiului, care trebuie amplasat corect în funcţie de celelalte obiecte din jurul său.
Sfaturi utile:
Aşezaţi frigiderul direct pe podea;
Evitaţi să-l amplasaţi într-o zonă umedă (poate exista pericol de accident din cauza alimentării sale electrice);
Poziţionaţi-l departe de sursele de căldură, întrucât temperaturile ridicate îi pot deteriora funcţia de răcire sau îngheţ, pot ridica consumul de energie, iar circuitele pot avea de suferit;
Nu-l lipiţi de perete. Este foarte important ca în spatele acestui aparat electrocasnic să existe un spaţiu liber de aproximativ 15 cm, pentru ca aerul să poată circula.
Nu-l amplasaţi lângă fereastră, pentru că va ştirbi din panoramă, iar razele soarelui vor face ca temperatura internă a frigiderului să crească.
Electrocasnicele încorporabile vă oferă mai mult spaţiu de desfăşurare în bucătărie.
Inserarea electrocasnicelor în mobilier vă ajută să optimizaţi spaţiul disponibil şi să dispuneţi cât mai corect produsele de care aveţi nevoie.
Totodată, acesta este un truc care vă permite să vă desfăşuraţi liber în bucătărie, fără a vă împiedica de niciun obiect care v-ar putea sta în cale atunci când gătiţi.
CHIUVETA
Deşi pare foarte simplu, este totuşi important să alegeţi corect chiuveta. Mai exact, trebuie să ţineţi cont de următorii factori: funcţionalitate, confort şi aspect plăcut.
Sfaturi utile:
Luaţi în calcul dimensiunile spaţiului şi locul în care amplasaţi chiuveta;
Alegeţi chiuveta şi în funcţie de design (clasic, modern);
Materialul din care este confecţionată chiuveta reprezintă un aspect foarte important, pe care trebuie să-l aveţi neapărat în vedere. Pentru a nu avea probleme pe viitor, optaţi pentru un model de cea mai bună calitate;
Robinetul este un accesoriu care trebuie să fie atât estetic, cât şi funcţional;
Dacă vă doriţi o maşină de spălat vase, rezervaţi-i un loc în imediata vecinătate a chiuvetei.
SPAŢIUL MAXIMIZAT
Pentru a folosi spaţiul la maximum, sunt necesare multe spaţii de depozitare. Prin simpla lor existenţă, bucătăriile trebuie să adăpostească o mulţime de lucruri: de la alimente până la ustensile pentru prepararea mâncării şi din ce în ce mai multe produse electrocasnice. 
Sfaturi utile:
Apelaţi la corpuri suspendate mai înalte sau folosiţi spaţiul gol de deasupra celor obişnuite, unde puteţi aşeza cutii cu lucrurile pe care nu le utilizaţi în mod frecvent;
Alegeţi sertare glisante cu cât mai multe spaţii de depozitare de diferite mărimi, potrivite pentru o gamă vastă de obiecte şi ingrediente;
Optaţi pentru colţare prevăzute cu rafturi şi sertare.
ILUMINATUL
Bucătăria nu este un spaţiu în care să vă puteţi permite să aveţi un iluminat slab. Nu e doar o chestiune de design, ci şi una de siguranţă, mai ales când vine vorba de manevrarea ustensilelor pentru pregătirea mâncării.
În cazul bucătăriilor mici, spoturile amplasate sub corpurile superioare ale mobilei pot crea vizual impresia de spaţiu mai mare. În bucătăriile mari, iluminatul poate deveni mai mult decât o funcţie utilă. De exemplu, zona de luat masa poate deveni piesa de rezistenţă a acestei încăperi prin marcarea ei cu ajutorul unor corpuri suspendate.
Foarte bine luminate trebuie să fie zonele de lucru: blatul, chiuveta şi aragazul. Deasupra mesei nu e recomandat să puneţi un bec puternic – mai degrabă unu-două spoturi sau un variator pentru reglarea intensităţii luminii.
Concluzia: bucătăria este şi va fi întotdeauna inima locuinţei, indiferent că vorbim despre o casă sau un apartament, aşa că:
Tipuri de Bucătării by Bismobil Kitchen

Ati decis sa va comandati mobila de bucatarie, dar nu ati stabilit forma, culoarea, materialul? BismobilKitchen vine cu niște sfaturi, care sperăm să fie utile.
Aceasta sectiune va va ajuta sa va hotarati in alegerea dumneavoastra. Aici am plasat cele mai importante si interesante informatii legate de tipurile de bucatarii.
Bucataria este una din cele mai importante incapari ale unei locuinte, deoarce nu este doar locul unde se pregateste mancarea, ci spatiul in care se aduna familia in jurul mesei, pentru mic dejun, pranz sau cina.
Pentru a alege forma ideala pentru dumneavoastra, este necesar sa luati in calcul configuratia camerei dar si alegerile familiei ca stil de viata, sau nevoi de depozitare. Intr-o casa cu spatiu deschis se potriveste o bucatarie cu insula, intr-un apartament cu o bucatarie mai mica in care trebuie prvazut si locul de luat masa, o optiune ar fi bucataria in linie.
Pornind de la forma si dimensiunile bucatariei, a pozitionarii usilor si a ferestrelor, puteti decide amenajarea bucatariei in una dintre urmatoarele variante: pe un singur perete – bucataria liniara, pe doua laturi paralele ale bucatariei, in forma literei L, in forma literei U sau sa alegeti un mobilier tip insula.
 
Bucatarie liniara (pe un singur perete)
Bucataria liniara este solutia optima in cazul incaperilor de mici dimensiuni. Mobilierul este compus din corpuri inferioare si corpuri suspendate. De cele mai multe ori, fata in fata cu blatul de lucru se gaseste si un mic loc de luat masa.Desi are un aranjament compact si economic, nu puteti amplasa multe electrocasnice iar spatial de depozitare al alimentelor este limitat la frigider.
Recomandam, daca spatiu va permite, sa optati pentru un blat adanc de 70 cm sau mai mare, sa lasati un spatiu cat mai mare intre plita si chiuveta pentru blatul de lucru ( 80 cm -120 cm), si sa nu pozitionati cuptorul la semi inaltime pentru a nu pierde din suprafata blatului.
Bucataria cu doua laturi paralele
O bucatarie pe doua laturi poate deveni, practic, o bucatarie cu dublu spatiu de depozitare. In unele cazuri, avand in vedere dublarea corpurilor inferioare de mobilier, fata de o bucatarie obisnuita, se poate renunta la montarea corpurilor suspendate macar pe una dintre laturi. Desi este o configuratie relativ aglomerata, iar locul de luat masa este sacrificat, acest tip de amenajare ofera un amplu spatiu de depozitare, un blat neaglomerat si un cuptor care poate fi pozitionat peste nivelul blatului.
Recomandam ca spatiul dintre blaturi sa fie de minim 130 cm. Daca distanta dintre cele doua fronturi permite, se poate crea si un mic spatiu de luat masa, incorporat in mobila.
Bucataria in forma de L
Acest tip de planificare a mobilierului este mai potrivit pentru bucatariile de forma patrata, daca configuratia arhitecturala permite. Avantajul acestui tip de amenajare este ca se pastreaza o continuitate a zonei de lucru, iar in spatiul liber ramas poate fi amenajat un loc de luat masa. Spatiul adecvat de depozitare si blatul de lucru generos si continuitatea suprafeti de lucru duce la o organizare eficienta in acest tip de bucatarie.
Se recomanda amplasarea chiuvetei in varful L-ului, iar plita si frigiderul in captul laturilor, pentru a asigura un circuit productive: depozitare (frigider), spalare (chiuveta), pregatire (blat), gatire (plita).
Bucataria in forma de U
O bucătărie în formă de U asigură foarte mult spaţiu de lucru şi de depozitare, dar necesita o incapere relative mare. Se recomandă ca latura ce constituie baza literei U să aibă minimum 3,5 m. Pentru a respecta circuitul productiv, chiuveta trebuie amplasată pe această latură, care de obicei se poziționează la geam. Bucătării în U se pot configura și în spații cu o bază mai îngustă, însă minimum pentru a putea amplasa corpurile și deschide ușile este de 2,4 m.
Se recomandă ca latura cu electrocasnicele incorporabile să fie configurată doar cu corpuri înalte pentru a crea spațiu de depozitare suficient. Frigiderul trebuie să fie întotdeauna amplasat aproape de ușă.
Bucataria tip insula
Mobilierul tip insula este potrivit bucatariilor generoase deoarece ocupa mai mult spatiu decat variantele prezentate anterior. Practic, bucataria de tip insula este o bucatarie liniara, in forma de L sau in forma de U, la care se adauga un corp de mobilier, amplasat individual in mijlocul incaperii, de unde si provine denumirea de insula. Unii posesori ai acestui tip de mobilier aleg sa monteze chiuveta de bucatarie in insula formata in centrul incaperii, tot aici defasurandu-se si activitatea de pregatire a alimentelor pentru prepararea lor ulterioara. Altii aleg sa foloseasca o latura a acestei insule pe post de loc de luat masa.Acest tip de bucatarie moderna se deschide spre living, favorizand comunicarea cu invitatii in timpul gatitului, dar este necesara dezvoltarea unei ventilatii potrivite.
Recomandam o distanta optima de minim 120 cm intre cele doua fronturi, si asigurarea unei circulatii de minim 90 cm in jurul insulei.
TIPURI DE LOCURI DE LUAT MASA
Bucataria ideala este cea care se adapteaza cel mai bine spatiului si stilului dumneavoastra de viata, va asigura confort, si va raspunde exigentelor personale.
Clasic
Poate fi creat in diverse forme geometrice, drepte sau curbe, acest tip de loc de luat masa se adapteaza cu usurinta aproape orcarei amenajari, flexibilitatea amplasarii fiind caracteristica sa principal. Se recomanda , insa, evitarea pozitionarii intr-o zona de circulatie, si asigurarea unui spatiu “de garda” de minim 70-90 cm pe laturile libere. Pentru o dimensionare corecta a mesei, trebuie avut in vedere un necesar de 60-70 cm pentru fiecare persoana in parte.
Integrat in frontul de lucru
Uneori dorit, alteori inevitabil, acest mod de abordare realizeaza comprimarea a trei zone distincte, care altfel ar fi necesitat un perimetru mult mai amplu de desfasurare.Locul de luat masa, integrat in corpul de bucatarie, poate suplimenta ocazional suprafata de lucru.Incorporarea in acest context da o nota de personalitate intregului ansamblu.Cu o dubla functionalitate si recomandat de spectaculozitate, fluenta si comprimare a volumului, acest tip de loc de luat masa nu poate substitui totusi eleganta unui dinning. Specific spatiilor largi cu deschidere spre living sau hol, aceasta varianta ne conditioneaza de asemenea la inaltimea frontului de lucru (86-91 cm), o inaltime atipica pentru un loc de luat masa (74-76 cm). De aceea, pentru o functionare optima, se recomanda utilizarea unor scaune cu sezut reglabil.
BUGETUL ALOCAT
Studiile ne arata ca majoritatea oamenilor utilizeaza o bucatarie aproximativ 20 de ani, si petrec in acest spatiu cam un sfert din timpul lor liber. Putine achizitii au o durata si o frecventa de utilizare atat de mare. La stabilirea bugetului alocat, trebuie sa aveti in vedere faptul ca factorul economic are o influenta directa asupra calitatilor estetice, practice si durabile ale pieselor de mobilier.
Bismobil Kitchen oferă masa de bucătarie, cadou

Pentru că ne place să dăruim… Primește masa de bucătărie cadou.
BISMOBIL KITCHEN·20 MARTIE 2018
 
Pasul 1.Contractează bucătăria la BismobilKitchen în perioada 20 martie - 10 aprilie 2018.
Pasul 2.Primești masa de bucătărie cadou.
Masă cadou primesc toți cei care vor contracta bucătăria în perioada 20 martie - 10 aprilie 2018.
Termeni și condiții:
§ Condițiile în care se oferă masa de bucătărie cadou sunt:
o Toți cei care semnează contractual de comandă a bucătăriei cu Bismobil SRL în perioada 20.03-10.04.2018, primesc masa cadou:
o Masa va fi livrată în data instalării mobilierului.
o Beneficeiază de promoție cu șanse egale toate contractele semnate în cadrul promoției ce au avansul plătit;
o În momentul încasării avansului pentru contract, clientul va informat despre faptul ca va primi masa cadou, confirmată prin anexa unde se va descrie specificația tehnică a acesteia.
o Dacă un client achiziționează mai multe bucătării, conform regulamentului promoției, fiecare contract se înscrie separat în cadrul promoției cu șansă egală;
§ Specificația tehnică a articolului de masa pentru promoție este: 
· Dimensiuni standard până la 1400 x 800mm, (pentru dimensiuni mai mari se va achita 50% din costul mesei)
· Masa – articol din promoție,nu are sticlă LCBL pe suprafața capacului. ( la solicitare se montează cu condiția că se va achita suma de 1000MDL, adițional, indifferent de mărimea alesă, standard sau opțional, mai mare)
· Masa nu are extindere la capac (la solicitarea poate fi montată extinderea, cu condiția că se achită suma de 1000MDL, aditional, indifferent de mărimea aleasă, standard sau opțional mai mare)
o Masa din promoție va fi în culoarea și stilistica bucătăriei comandate.
o Valoarea mesei nu poate fi solcitată ca reducere, dacă aceasta va depăși mai mult de 5% din valoarea mobilierului de bucătărie comandat, in restul cazurilor această opțiune este valabilă.
o În cazul în care se solcită masă , cu dimensiuni și dotări opționale, aceasta va putea fi achitată în ziua instalării mobilierului de bucătarie. Iar suma se va aplica pe factura finală post-instalare;
o După semanrea contractului pentru comanda de mobilier de bucătărie, actul care confirmă masa cadou va fi specificația tehnică anexa la contrctul pentru mobilier ;
o Pentru capacul mesei, se califica orice capac comercializat de Bismobil, excepție suprafața din piatră;
o Bismobil SRL poate decide, pe parcursul promoției, adaugarea și altor produse participante;
o Oferta nu este cumulabila cu nicio altă promoție sau ofertă, decît doar dacă clientul prezintă un voucher de reducere emis de Bismobil SRL.
De ce Bismobil Kitchen

Chiar dacă nu intenționați să comandați la noi, asigurați-vă de puncte precum 7, 8, 9, 14, 15, 19 și 21.
1. Bismobil activează de peste 5 ani pe piață, ceia ce ne recomandă că pe un partener de încredere
2. Peste 600 de bucătării instalate confirmă experiența echipei obținută în timp
3. Realizăm proiectul bucătăriei gratuit (maxim 16 ore de lucru sau două zile)
4. Facem măsurări duble, pentru a exclude orice eroare dar și pentru a preveni modificările din timpul reparației/pregătirilor pentru instalare. La fel venim cu sugestii legate de rețele pentru un proiect ergonomic
5. Oferim posibilitatea modificării proiectului în timp real (la semanrea contractului)
6. Toate bucătăriile sunt realizate individual, astfel spațiul este valorificat și organizat maxim eficient
7. Garanție de 5 ani confirmată prin CEC/BON de plată și CONTRACT
8. Oferim cele mai bune prețuri în comparație cu alți producători (combatem orice ofertă de preț mai mică dar la același nivel de echipare, dotare și calitate a materilelor)
9. Completația de bază a mobilierului de bucătarie oferit de Bismobil (servicii și materiale care nu se achită adițional)
· Blat EggerPAL
· Sertare Hettich (preț standard)
· Balamale Hettich (preț standard)
· Fronturi orizontale cu Pistoane pe gaz (preț standard)
· Uscător/scurgător veselă
· Organizare pentru tacâmuri Hettich
· Mânere din gama GAMMET/CITERIO
· Livrăm mobilierul gratuit (prețul include serviciul)
· Montăm bucătaria gratuit (prețul include serviciul)
· Măsurările în raza or. Chișinău gratuite (în afara orașului se achită transportul)
10. Avansul poate fi minim 30% din valoarea proiectului, restul se achită în maxim 7 zile după expirarea termenului de realizare a bucătăriei
11. Oferim opțiuni Discount care vă sunt confortabile pentru realizarea proiectului dvs. de bucătarie.
*Reducerile nu sunt cumulative/se optează doar pentru una din ele.
12. Montăm doar mecanisme de la furnizori verificați precum Hettich Germania /fără excepții.
13. Dispunem de capacități proprii de producere cu o echipă de peste 20 instalatori, tâmplari. Astfel sunt asigurate toate angajamentele.
 14. Termenul de realizare este minim o lună, fără întârzieri (dacă întârziem vă achităm penalitate)
15. Realizăm mobilierul aici in Republica Moldova, doar materialele sunt importate, astfel peste 35 de persoane au un loc permanent de muncă, iar clienții au siguranța că toate aspectele ce intervin în procesul de lucru vor fi rezolvate operativ. 
16. Vă putem oferi soluții de realizarea a mobilierului pentru întreaga casă (excepție mobila moale), cu condiția că se comandă mobilierul de bucătărie la Bismobil
17. La Bismobil găsiti soluții pentru tot ce înseamnă bucătărie (mese, sacaune, electrocasnice, veselă și corpuri p/u lumină)
18. In cazul în care sunt implicați alți furnizori din extern sau cu care clientul dorește să colaboreze pentru proiectul bucătăriei, echipa Bismobil își asumă toată comunicarea și logistica, astfel încât clientul să nu aibă grija organizaării logistice si de comuncare cu aceștea.
19. In timpul proiectării mobilierului se ține cont de standarde tehnice naționale și internaționale, nu în ultimul rând și din perspectiva designului
20. Showroom-ul Bismobil este situat pe str. N.Tetemițanu 17/6, fiind accesibil pentru sectorul Telecentru și Codru, Botanica și Centru, totodată Bismobil are expuse concepte de bucătarii și pe str. Calea Moșilor 4, mag.19 și 31, regiunea fiind accesibilă din mai multe sectoare a orașului, totodată fiind un loc unde pot fi găsite diferite soluții pentru necestiați casnice și nu numai.
21. Bismobil va achită serviciul de taxi pentru prima vizită în showroom-ul Bismobil 
22. Toate materialele de lucru sunt importate și certificate să reziste ciclului de exploatere prevăzut, dar și normelor ecologice.
· Toate corpurile sunt realizate din materiale și adezive ecologice, totodată nu elimină miros.
· Corpurile din DSP , MDF și încheierile acestoră sunt protejate pe perimetru pentru a nu elimina miros, astfel este asigurată și protecția corespunzătoare de umezeală în timpul exploatării.
· Balamalele sunt realizate din aliaje sigure.
Chiar dacă nu intenționați să comandați la noi, asigurați-vă de puncte precum 7, 8, 9, 14, 15, 19 și 21.
Pentru detalii vizitați-ne showroom-ul Bismobil din str. N. Testemițanu 17/6 , Magazinul 19 sau 31 din str. Calea Moșilor 4
Telefonați-ne la nr. de tel. 079619638, accesați www.bismobil.md sau pagina de Facebook – Bismobil. 
Succese să aveți, și vă mulțumim pentru timpul acordat!
Condiții de utilizare Voucher BismobilKitchen

1.	Valoarea acestui voucher este de 200 euro și este proprietatea companiei ,,Bismobil,, SRL , fiecare voucher are un număr de serie unic.
2.	Voucherul este oferit gratuit de către ,,Bismobil,, SRL și poate fi valorificat exclusiv în scopul de a beneficia de o reducere la comandarea mobilierului de bucătărie la compania ,,Bismobil,,SRL.
3.	Voucherul este valabil și poate fi folosit cu condiția că valoarea monetizată a acestuia nu depășeste 10% din valoarea comenzii efectuate.
4.	Acest voucher poate fi retransmis unei terțe părți cu condiția că transmiterea nu presupune rapoarte financiare între aceste părți.
5.	Deținătorul voucherului nu poate pretinde echivalentul sumei acestuia de la ,,Bismobil,, SRL, și nici de la precedentul deținător dacă acesta există, sub nici o formă, deoarece prezentul voucher este oferit GRATUIT, și emis în scopuri promoționale.
6.	Voucherul este valabil 18 luni din data transmiterii acestuia către primul posesor, numele căruia va fi indicat în voucher.
7.	După efectuarea comenzii, și decontării valorii voucherului din suma totală a acesteia, voucherul este reținut de către ,,Bismobil,, SRL .
8.	8.1. Pentru o comanadă poate fi decontată valoarea unui singur voucher, nicidecum nu se va accepta un cumul de vouchere, totodată voucherul nu poate fi cumulat cu o reducere aplicată direct sau orice altă ofertă.
8.2. Formula este: (O singură persoană_un singur contract_o singură comandă_un singur voucher decontat)
8.3. In contractul comenzii va fi indicat numarul de serie a voucherului prezentat de client.
9.	,,Bismobil,,SRL nu va purta răspundere pentru manipulări efectuate de către deținătorul voucherului, altele decît cele indicate în prezentul regulament.
10.	Toate litigiile apărute vor fi rezolvate pe cale amiabilă, în conformitate cu legislația Republicii Moldova.
Condiții Oferta 100% Discount

Termeni si conditii:
Extragerea pentru câștigarea bucatariei gratis:
1.1 se va desfasura în cadrul unei tombole organizate de Bismobil SRL:
1.2 în data de 21 iulie ora 16:00 la Showroom BismobilKitchen, 
1.3 participa cu sanse egale toate contractele semnate în cadrul promoției ce au    avansul plătit chiar dacă mobilierul nu a fost înca livrat sau instalat - avansul minim fiind de 50% din valoarea contractului;
1.4 în momentul încasării avansului pentru contract, clientul va primi un număr de participare atribuit cronologic confom dății semnării contractului. Numerele respective vor fi întroduse în lista pentru ziua extragerii;
1.5 dacă un client achizitioneaza mai multe bucătării, conform regulamentului    promoției, fiecare contract se înscrie separat în cadrul promoției cu sansă egală;
1.5 reducerea nu poate depăsi valoarea contractului și reprezenta 100% din valoarea    mobilierului, excepție blatul din piatră, brâul din sticlă, organizații pentru bucătărie și electrocasnice.
1.6 în cazul în care contractul declarat castigător în urma extragerii a fost achitat integral și instalarea mobilierului a fost efectuata, Bismobil SRL va returna în maxim 10 zile de la data extragerii valoarea contractului .
1.7 în cazul în care instalarea înca nu s-a efectuat și contractul nu a fost achitat integral, reducerea se va aplica pe factura finală post-instalare iar suma care va trebui returnata catre client se va transfera in maxim 10 zile de la finalizarea instalarii;
1.8 după extragerea contractului căștigător, se va întocmi de catre organizator un Proces Verbal de desemnare a câștigătorului ce se va semna împreuna cu  câștigătorul;
1.9 pentru blatul de lucru se califica orice blat comercializat de Bismobil, excepție blatrui din piatră, si brâul din sticlă;
1.10 Bismobil SRL poate decide, pe parcursul promoției, adaugarea și altor produse   participante;
1.11 oferta nu este cumulabila cu nicio altă promoție sau ofertă.
1.12 extragerea va avea loc prin platforma random.orgClose