Bismobil execută bucătării moderne și clasice,
la comandă, adaptate perfect pentru spațiul dvs.
Cu Proiectare, Design, Livrare și Instalare în toată țara.
Sună acum: +373 79 61-96-38
[email protected]

Informații și regulamenteProgram de Lucru

Text area. Showroom str. P.Halippa 18 / str. N. Testemițanu 17/6 (L-V 10:00-19:00)(S-D 10:00-16:00) / str. Calea Ieșilor 91 Creator Mall et. 2 (L-V 10:00-19:00)(S-D 10:00-17:00) / Magazin 31 str.Calea Moșilor 4 (M-D 09:00-16:00)
Mașină de spălat vase CADOU

Salutare dragi clienți!

BismobilKitchen anunță o ofertă fără precedent. 

Contractează bucătăria în luna octombrie și dacă achiziționezi toată linia de electrocasnice marca Teka, de la Bismobil Kitchen, primești mașină pentru spălat vase Cadou + 10% Discount la mobilier. 

***Oferta este valabilă doar în octombrie 2018 când sărbătorim 6 Ani de activitate!
Planificarea Bucătariei by Bismobil Kitchen

Dacă intenţionaţi să începeţi un proiect de renovare sau amenajare a bucătăriei, o planificare prealabilă vă ajută foarte mult în luarea deciziilor corecte.Bismobil Kitchen vine cu următoarel sugestii care ar ajuta să realizați viitorul proiect de bucătarie cit mai potrivit pentru dvs.
Dintotdeauna, bucătăria a reprezentat inima căminului, locul de desfăşurare a unor activităţi intense, dar şi de reunire a familiei.

Tradiţia nu este deloc indiferentă faţă de acest spaţiu, în antichitate fiind considerat locul în care bogăţiile pământului deveneau hrană. Bucătăria, încăperea unde depozităm şi pregătim mâncarea, este privită ca un loc în care primim şi ne exprimăm recunoştinţa pentru daruri ca viaţa, sănătatea şi prosperitatea.
 
REGULA TRIUNGHIULUI
Bucătăria necesită un design practic, care să vă ofere acces rapid la orice aparat electrocasnic, vas sau ustensilă. Aici intervine regula triunghiului sau regula celor 3, potrivit căreia trebuie să ţineţi cont de trei elemente principale: frigider, plită şi cuptor (aragaz) şi chiuvetă. Triunghiul bucătăriei, descoperit de cercetătorii Universităţii din Illinois în anul 1950, reprezintă zona în care se desfăşoară cea mai intensă activitate. Această teorie menţionează care este distanţa ideală dintre electrocasnice: aceasta este in jur de 1,5 metri. De asemenea, cele trei laturi ale triunghiului nu ar trebui să aibă în total mai mult de 7,9 metri. Regula triunghiului şi-a câştigat simpatizanţi atât în rândul profesioniştilor, cât şi printre consumatori.
 
PLITA (ARAGAZUL) ŞI HOTA
Neglijată până de curând, hota a devenit o necesitate atunci când vine vorba de ventilarea bucătăriilor.
De ce să ventilaţi?
Pe scurt, în timpul preparării mâncărurilor au loc o serie de procese care degajă mirosuri (în special din prăjeli, fripturi şi fierturi).
Cum ventilaţi?
Cu hote de bucătărie care, de obicei, permit evacuarea aerului viciat direct afară. Acestea se amplasează deasupra aragazurilor (maşinilor de gătit). Există o regulă ideală în ceea ce priveşte alegerea mărimii fizice a hotei: atât lungimea, cât şi lăţimea ei trebuie să depăşească cu 5-10 cm marginile aragazului (maşinii de gătit) deasupra căruia este montată.
Cum întreţineţi hota?
Carcasa trebuie curăţată periodic de orice fel de depuneri, atât interioare, cât şi exterioare, cu detergent. De asemenea, este necesar să înlocuiţi filtrele ori de câte ori constataţi că s-au murdărit (colmatat), mai ales dacă simţiţi un miros de rânced în zona de absorbţie a hotei. Tocmai de aceea, ar fi indicat să aveţi câteva filtre de rezervă. Când alegeţi poziţia aragazului, luaţi în calcul şi amplasarea hotei. Cu siguranţă, nu vă doriţi ca traseul de evacuare al acesteia să străbată un perete întreg. Nu este estetic şi nici practic!
BLATUL DE LUCRU
Spaţiul dintre aragaz şi chiuvetă reprezintă blatul de lucru, destinat preparării, sau spaţiul tampon dintre acestea. Acest blat nu trebuie să aibă mai puţin de 30 cm (vă ajută să evitaţi situaţiile de genul apă în ulei încins) şi mai mult de 2.40 m (pentru ca drumul de la chiuvetă până la aragaz să nu se transforme într-o adevărată expediţie).
Ideal ar fi ca acest blat de bucătărie să fie termorezistent (să nu se deterioreze la contactul direct cu o sursă de căldură, de exemplu cu o oală încinsă) şi să îşi păstreze aspectul o perioadă lungă de timp. Un astfel de blat are o durată de viaţă extrem de lungă, este foarte uşor de întreţinut, nu necesită tratamente speciale şi prezintă o duritate ridicată.
Blaturile de lemn pot fi şi ele termorezistente atâta timp cât sunt confecţionate din lemn de esenţă tare, ca stejarul sau arţarul, şi au suprafaţa tratată pentru a rezista la umezeală, abur şi temperaturi înalte. Plusul lor este că oferă căldură bucătăriei.
FRIGIDERUL
Este unul dintre elementele principale din regula triunghiului, care trebuie amplasat corect în funcţie de celelalte obiecte din jurul său.
Sfaturi utile:
Aşezaţi frigiderul direct pe podea;
Evitaţi să-l amplasaţi într-o zonă umedă (poate exista pericol de accident din cauza alimentării sale electrice);
Poziţionaţi-l departe de sursele de căldură, întrucât temperaturile ridicate îi pot deteriora funcţia de răcire sau îngheţ, pot ridica consumul de energie, iar circuitele pot avea de suferit;
Nu-l lipiţi de perete. Este foarte important ca în spatele acestui aparat electrocasnic să existe un spaţiu liber de aproximativ 15 cm, pentru ca aerul să poată circula.
Nu-l amplasaţi lângă fereastră, pentru că va ştirbi din panoramă, iar razele soarelui vor face ca temperatura internă a frigiderului să crească.
Electrocasnicele încorporabile vă oferă mai mult spaţiu de desfăşurare în bucătărie.
Inserarea electrocasnicelor în mobilier vă ajută să optimizaţi spaţiul disponibil şi să dispuneţi cât mai corect produsele de care aveţi nevoie.
Totodată, acesta este un truc care vă permite să vă desfăşuraţi liber în bucătărie, fără a vă împiedica de niciun obiect care v-ar putea sta în cale atunci când gătiţi.
CHIUVETA
Deşi pare foarte simplu, este totuşi important să alegeţi corect chiuveta. Mai exact, trebuie să ţineţi cont de următorii factori: funcţionalitate, confort şi aspect plăcut.
Sfaturi utile:
Luaţi în calcul dimensiunile spaţiului şi locul în care amplasaţi chiuveta;
Alegeţi chiuveta şi în funcţie de design (clasic, modern);
Materialul din care este confecţionată chiuveta reprezintă un aspect foarte important, pe care trebuie să-l aveţi neapărat în vedere. Pentru a nu avea probleme pe viitor, optaţi pentru un model de cea mai bună calitate;
Robinetul este un accesoriu care trebuie să fie atât estetic, cât şi funcţional;
Dacă vă doriţi o maşină de spălat vase, rezervaţi-i un loc în imediata vecinătate a chiuvetei.
SPAŢIUL MAXIMIZAT
Pentru a folosi spaţiul la maximum, sunt necesare multe spaţii de depozitare. Prin simpla lor existenţă, bucătăriile trebuie să adăpostească o mulţime de lucruri: de la alimente până la ustensile pentru prepararea mâncării şi din ce în ce mai multe produse electrocasnice. 
Sfaturi utile:
Apelaţi la corpuri suspendate mai înalte sau folosiţi spaţiul gol de deasupra celor obişnuite, unde puteţi aşeza cutii cu lucrurile pe care nu le utilizaţi în mod frecvent;
Alegeţi sertare glisante cu cât mai multe spaţii de depozitare de diferite mărimi, potrivite pentru o gamă vastă de obiecte şi ingrediente;
Optaţi pentru colţare prevăzute cu rafturi şi sertare.
ILUMINATUL
Bucătăria nu este un spaţiu în care să vă puteţi permite să aveţi un iluminat slab. Nu e doar o chestiune de design, ci şi una de siguranţă, mai ales când vine vorba de manevrarea ustensilelor pentru pregătirea mâncării.
În cazul bucătăriilor mici, spoturile amplasate sub corpurile superioare ale mobilei pot crea vizual impresia de spaţiu mai mare. În bucătăriile mari, iluminatul poate deveni mai mult decât o funcţie utilă. De exemplu, zona de luat masa poate deveni piesa de rezistenţă a acestei încăperi prin marcarea ei cu ajutorul unor corpuri suspendate.
Foarte bine luminate trebuie să fie zonele de lucru: blatul, chiuveta şi aragazul. Deasupra mesei nu e recomandat să puneţi un bec puternic – mai degrabă unu-două spoturi sau un variator pentru reglarea intensităţii luminii.
Concluzia: bucătăria este şi va fi întotdeauna inima locuinţei, indiferent că vorbim despre o casă sau un apartament, aşa că:
Bismobil Kitchen oferă masa de bucătarie, cadou

Pentru că ne place să dăruim… Primește masa de bucătărie cadou.
BISMOBIL KITCHEN·20 MARTIE 2018
 
Pasul 1.Contractează bucătăria la BismobilKitchen în perioada 20 martie - 10 aprilie 2018.
Pasul 2.Primești masa de bucătărie cadou.
Masă cadou primesc toți cei care vor contracta bucătăria în perioada 20 martie - 10 aprilie 2018.
Termeni și condiții:
§ Condițiile în care se oferă masa de bucătărie cadou sunt:
o Toți cei care semnează contractual de comandă a bucătăriei cu Bismobil SRL în perioada 20.03-10.04.2018, primesc masa cadou:
o Masa va fi livrată în data instalării mobilierului.
o Beneficeiază de promoție cu șanse egale toate contractele semnate în cadrul promoției ce au avansul plătit;
o În momentul încasării avansului pentru contract, clientul va informat despre faptul ca va primi masa cadou, confirmată prin anexa unde se va descrie specificația tehnică a acesteia.
o Dacă un client achiziționează mai multe bucătării, conform regulamentului promoției, fiecare contract se înscrie separat în cadrul promoției cu șansă egală;
§ Specificația tehnică a articolului de masa pentru promoție este: 
· Dimensiuni standard până la 1400 x 800mm, (pentru dimensiuni mai mari se va achita 50% din costul mesei)
· Masa – articol din promoție,nu are sticlă LCBL pe suprafața capacului. ( la solicitare se montează cu condiția că se va achita suma de 1000MDL, adițional, indifferent de mărimea alesă, standard sau opțional, mai mare)
· Masa nu are extindere la capac (la solicitarea poate fi montată extinderea, cu condiția că se achită suma de 1000MDL, aditional, indifferent de mărimea aleasă, standard sau opțional mai mare)
o Masa din promoție va fi în culoarea și stilistica bucătăriei comandate.
o Valoarea mesei nu poate fi solcitată ca reducere, dacă aceasta va depăși mai mult de 5% din valoarea mobilierului de bucătărie comandat, in restul cazurilor această opțiune este valabilă.
o În cazul în care se solcită masă , cu dimensiuni și dotări opționale, aceasta va putea fi achitată în ziua instalării mobilierului de bucătarie. Iar suma se va aplica pe factura finală post-instalare;
o După semanrea contractului pentru comanda de mobilier de bucătărie, actul care confirmă masa cadou va fi specificația tehnică anexa la contrctul pentru mobilier ;
o Pentru capacul mesei, se califica orice capac comercializat de Bismobil, excepție suprafața din piatră;
o Bismobil SRL poate decide, pe parcursul promoției, adaugarea și altor produse participante;
o Oferta nu este cumulabila cu nicio altă promoție sau ofertă, decît doar dacă clientul prezintă un voucher de reducere emis de Bismobil SRL.
De ce Bismobil Kitchen

Chiar dacă nu intenționați să comandați la noi, asigurați-vă de puncte precum 7, 8, 9, 14, 15, 19 și 21.

1. BismobilKitchen activează de peste 6 ani pe piață, ceia ce ne recomandă că pe un partener de încredere.

2. Peste 1000 de bucătării instalate confirmă experiența echipei obținută în timp

3. Realizăm proiectul bucătăriei gratuit (maxim 16 ore de lucru sau două zile)

4. Facem măsurări duble, pentru a exclude orice eroare dar și pentru a preveni modificările din timpul 
reparației/pregătirilor pentru instalare. La fel venim cu sugestii legate de rețele pentru un proiect ergonomic

5. Oferim posibilitatea modificării proiectului în timp real (la semanrea contractului)

6. Toate bucătăriile sunt realizate individual, astfel spațiul este valorificat și organizat maxim eficient

7. Garanție de 5 ani confirmată prin CEC/BON de plată și CONTRACT

8. Oferim cele mai bune prețuri în comparație cu alți producători (combatem orice ofertă de preț mai mică dar la același nivel de echipare, dotare și calitate a materilelor)

9. Dotările de bază a mobilierului de bucătarie oferit de BismobilKitchen (servicii și materiale care nu se achită adițional)
· Blat EggerPAL
· Sertare Hettich (preț standard)
· Balamale Hettich (preț standard)
· Fronturi orizontale cu Pistoane pe gaz (preț standard)
· Uscător/scurgător veselă
· Organizare pentru tacâmuri Hettich
· Mânere din gama GAMMET/CITERIO
· Livrăm mobilierul gratuit (prețul include serviciul)
· Montăm bucătaria gratuit (prețul include serviciul)
· Măsurările în raza or. Chișinău gratuite (în afara orașului se achită transportul)

10. Avansul poate fi minim 70% din valoarea proiectului, restul se achită în maxim 5 zile inainte de montarea bucătăriei

11. Oferim opțiuni Discount care vă sunt confortabile pentru realizarea proiectului dvs. de bucătarie.
*Reducerile nu sunt cumulative/se optează doar pentru una din ele.

12. Montăm doar mecanisme de la furnizori verificați precum Hettich Germania /fără excepții.

13. Dispunem de capacități proprii de producere cu o echipă de peste 60 instalatori, tâmplari. Astfel sunt asigurate toate angajamentele.

14. Termenul de realizare este minim o lună, fără întârzieri (dacă întârziem vă achităm penalitate)
15. Realizăm mobilierul aici in Republica Moldova, doar materialele sunt importate, astfel peste 65 de persoane au un loc permanent de muncă, iar clienții au siguranța că toate aspectele ce intervin în procesul de lucru vor fi rezolvate operativ. 

16. Vă putem oferi soluții de realizarea a mobilierului pentru întreaga casă (excepție mobila moale), cu condiția că se comandă mobilierul de bucătărie la BismobilKitchen

17. La BismobilKitchen găsiti soluții pentru tot ce înseamnă bucătărie (mese, sacaune, electrocasnice)

18. In cazul în care sunt implicați alți furnizori din extern sau cu care clientul dorește să colaboreze pentru proiectul bucătăriei, echipa BismobilKitchen își asumă toată comunicarea și logistica, astfel încât clientul să nu aibă grija organizaării logistice si de comuncare cu aceștea.

19. In timpul proiectării mobilierului se ține cont de standarde tehnice naționale și internaționale, nu în ultimul rând și din perspectiva designului

20. Showroom-urile BismobilKitchen le găsiți:

1. Showroom Bismobil Kitchen str. N.Tetemițanu 17/6, fiind accesibil pentru sectorul Telecentru și Codru, Botanica și Centru, inclusiv regiunea de Sud-Est a țării

2. Showroom Bismobil Kitchen str. Pan Halippa 18, care este accesibil din sectorul Telecentru și Centru, inclusiv pentru regiunea Sud, Sud – Vest a țarii

3. Showroom Bismobil Kitchen str. Calea Ieșilor 91 din MobiMall, care este accesibil pentru sectorul Buiucani, Riscani, Cioacana și regiunea de Nord-Est a țării.

4. BismobilKitchen are expuse concepte de bucătarii și pe str. Calea Moșilor 4, mag.31, regiunea fiind accesibilă din mai multe sectoare a orașului, totodată fiind un loc unde pot fi găsite diferite soluții pentru necestiați casnice și nu numai.

21. BismobilKitchen va achită serviciul de taxi pentru prima vizită în showroom-ul BismobilKitchen.

22. Toate materialele de lucru sunt importate și certificate să reziste ciclului de exploatere prevăzut, dar și normelor ecologice.
· Toate corpurile sunt realizate din materiale și adezive ecologice, totodată nu elimină miros.
· Corpurile din DSP , MDF și încheierile acestoră sunt protejate pe perimetru pentru a nu elimina miros, astfel este asigurată și protecția corespunzătoare de umezeală în timpul exploatării.
· Balamalele sunt realizate din aliaje sigure.
Chiar dacă nu intenționați să comandați la noi, asigurați-vă de puncte precum 7, 8, 9, 14, 15, 19 și 21.
Pentru detalii telefonați-ne la nr. de tel. 079619638, accesați www.BismobilKitchen.md sau pagina de Facebook – BismobilKitchen. 

22.Designerii BismobilKitchen au cunostințele necesare ca să va realizeze un proiect care să corespundă nu doar tendițelor curente in materie de design da care să fie corect și tehologic.

Succese să aveți !
Condiții de utilizare Voucher BismobilKitchen

1.	Valoarea acestui voucher este de 200 euro și este proprietatea companiei ,,Bismobil,, SRL , fiecare voucher are un număr de serie unic.
2.	Voucherul este oferit gratuit de către ,,Bismobil,, SRL și poate fi valorificat exclusiv în scopul de a beneficia de o reducere la comandarea mobilierului de bucătărie la compania ,,Bismobil,,SRL.
3.	Voucherul este valabil și poate fi folosit cu condiția că valoarea monetizată a acestuia nu depășeste 10% din valoarea comenzii efectuate.
4.	Acest voucher poate fi retransmis unei terțe părți cu condiția că transmiterea nu presupune rapoarte financiare între aceste părți.
5.	Deținătorul voucherului nu poate pretinde echivalentul sumei acestuia de la ,,Bismobil,, SRL, și nici de la precedentul deținător dacă acesta există, sub nici o formă, deoarece prezentul voucher este oferit GRATUIT, și emis în scopuri promoționale.
6.	Voucherul este valabil 18 luni din data transmiterii acestuia către primul posesor, numele căruia va fi indicat în voucher.
7.	După efectuarea comenzii, și decontării valorii voucherului din suma totală a acesteia, voucherul este reținut de către ,,Bismobil,, SRL .
8.	8.1. Pentru o comanadă poate fi decontată valoarea unui singur voucher, nicidecum nu se va accepta un cumul de vouchere, totodată voucherul nu poate fi cumulat cu o reducere aplicată direct sau orice altă ofertă.
8.2. Formula este: (O singură persoană_un singur contract_o singură comandă_un singur voucher decontat)
8.3. In contractul comenzii va fi indicat numarul de serie a voucherului prezentat de client.
9.	,,Bismobil,,SRL nu va purta răspundere pentru manipulări efectuate de către deținătorul voucherului, altele decît cele indicate în prezentul regulament.
10.	Toate litigiile apărute vor fi rezolvate pe cale amiabilă, în conformitate cu legislația Republicii Moldova.
Condiții Oferta 100% Discount

Termeni si conditii oferta „100% Discount”

1.Organizator / Termeni 
1.1 extragerea se va desfasura în cadrul unei tombole organizate de Bismobil Kitchen,
1.2 perioda desfășurării 1 decembrie 2019 - 29 februarie 2020,
 
2.Participanți
2.1 participa cu sanse egale toate contractele semnate în cadrul promoției in perioada 1 decembrie 2019 - 29 februarie 2020, ce au avansul plătit chiar dacă mobilierul nu a fost înca livrat sau instalat - avansul minim fiind de 70% din valoarea contractului;
2.2 în momentul extragerii fiecare client, participant la tombolă va putea verifica numele introdus pentru extragere.

3.Contract / Produse incluse in ofertă
3.1 dacă un client achizitioneaza mai multe bucătării, in perioada 1 decembrie 2019 - 29 februarie 2020, conform regulamentului promoției, fiecare contract se înscrie separat în cadrul promoției cu sansă egală;
3.2 la tombolă particpă toate contractele pentru mobilier de bucătarie, semnate in perioada 1 decembrie 2019 - 29 februarie 2020, pentru mobilierul de bucătărie, inclusiv și contractele care prevăd achiziția de elctrocasnice marca Teka, Elica sau Elici și organizațiile Kessebohmer de la Bismobil Kitchen.
3.3 contractele doar pentru mobilier de bucătărie, participă la tombolă.
3.4 contractele semnate exclusiv pentru organizații și electrocanice sau alt mobilier decât bucătărie nu participă la tombolă.

4.Plata / Returnarea
4.1 suma returnată nu poate depăsi valoarea contractului și reprezenta 100% din valoarea pe care clientul deja a efectuat ca plată către Bismobil Kitchen, excepție fiind blatul din piatră și brâul din sticlă, poziții care nu cad sub incidența promoției, dacă nu au fost achiziționate prin intermediul Bismobil Kitchen.
4.2 în cazul în care contractul declarat castigător în urma extragerii a fost achitat integral și instalarea mobilierului a fost efectuata, Bismobil Kitchen va returna valoarea sumei avasului la contract, în maxim 30 zile de la data extragerii.
4.3 în cazul în care instalarea înca nu s-a efectuat și contractul nu a fost achitat integral, returnarea se va aplica pe factura finală post-instalare iar suma care va trebui returnata catre client se va transfera in maxim 30 zile de la finalizarea instalarii bucătăariei;
4.4 după extragerea contractului căștigător, se va întocmi de catre organizator un Proces Verbal de desemnare a câștigătorului ce se va semna împreuna cu câștigătorul;

5.Lista de produse din ofertă
5.1 Bismobil SRL poate decide, pe parcursul promoției, adaugarea și altor produse participante;
5.2 oferta nu este cumulabila cu nicio altă promoție sau ofertă.

6.Extragerea
6.1 extragerea va avea loc prin extragere la tombolă in luna martie 2020, in prezența tuturor celor care au semnat contract cu Bismobil Kitcen până la acestă dată. Toți participanții vor fi anuntați cu minim 10 zile inaintea extragerii despre Ora, Data si locul extragerii. Contractantul poate imputernici pe o persoană care să fie prezentă la eveniment.Close