Bismobil execută bucătării moderne și clasice,
la comandă, adaptate perfect pentru spațiul dvs.
Cu Proiectare, Design, Livrare și Instalare în toată țara.
Sună acum: +373 79 61-96-38
[email protected]

Informații și regulamenteCondiții de utilizare Voucher BismobilKitchen

1.	Valoarea acestui voucher este de 200 euro și este proprietatea  companiei ,,Bismobil,, SRL , fiecare voucher are un număr de serie unic.
2.	Voucherul este oferit gratuit de către ,,Bismobil,, SRL și poate fi valorificat exclusiv în scopul de a beneficia de o reducere la comandarea mobilierului de bucătărie la compania ,,Bismobil,,SRL.
3.	Voucherul este valabil și poate fi folosit cu condiția că valoarea monetizată a acestuia nu depășeste 10% din valoarea comenzii efectuate.
4.	Acest voucher poate fi retransmis unei terțe părți cu condiția că transmiterea nu presupune rapoarte financiare între aceste părți.
5.	Deținătorul voucherului nu poate pretinde echivalentul sumei acestuia de la ,,Bismobil,, SRL, și nici de la precedentul deținător dacă acesta există,  sub nici o formă, deoarece prezentul voucher este oferit GRATUIT, și emis în scopuri promoționale.
6.	Voucherul este valabil 18 luni din data transmiterii acestuia către primul posesor, numele căruia va fi indicat în voucher.
7.	După efectuarea comenzii, și decontării valorii voucherului din suma totală a acesteia, voucherul este reținut de către ,,Bismobil,, SRL .
8.	8.1. Pentru o comanadă poate fi decontată valoarea unui singur voucher, nicidecum nu se va accepta  un cumul de vouchere, totodată voucherul nu poate fi cumulat cu o reducere aplicată direct sau orice altă ofertă.
8.2. Formula este: (O singură persoană_un singur contract_o singură comandă_un singur voucher decontat)
8.3. In contractul comenzii va fi indicat numarul de serie a voucherului prezentat de client.
9.	,,Bismobil,,SRL  nu va purta răspundere pentru manipulări efectuate de către deținătorul voucherului, altele decît cele indicate în prezentul regulament.
10.	Toate litigiile apărute vor fi rezolvate pe cale amiabilă, în conformitate cu legislația Republicii Moldova.Close